top of page

Cel mai mare studiu medical din lume confirmă că ”nu există predispoziție genetică pentru homosexual

Descoperirile au fost publicate în data de 29 august 2019 în revista ”Science” și se bazează pe studiul genomului a 500.000 de persoane. Cele găsite de către cercetătorii din cadrul ”Broad Institute” din cadrul celebrelor Universități ”MIT – Massachusets Institute of Technology” și ”Harvard” din SUA confirmă rezultatele unor studii mai mici și anterioare și deasemenea confirmă suspiciunile multor oameni de știință:

Deși preferințele sexuale au o componentă genetică, nicio genă nu are un efect mare asupra comportamentelor sexuale.

„Nu există „genă homosexuală”, spune autorul principal al studiului, Andrea Ganna, expert în genetică al universităților menționate mai sus.

Mai mult decât atât, Andrea Ganna și colegii săi au folosit, de asemenea, analiza pentru a estima că maxim 25% din comportamentul sexual poate fi explicat prin genetică, restul fiind influențat de factori de mediu și culturali – o cifră similară cu rezultatele studiilor mai mici.

„Acesta este un studiu solid”, spune Melinda Mills, sociolog la Universitatea din Oxford, Marea Britanie, care studiază baza genetică a comportamentelor reproductive.

Împreună cu publicarea rezultatelor acestui studiu uriaș cercetătorii recunosc că suntem abia la început și că extinderea studiului la un număr mai mare de persoane din regiuni cât mai largi de pe glob vor furniza o acuratețe mărită.

Pentru a se asigura că rezultatele lor nu sunt interpretate greșit, cercetătorii studiului au lucrat cu grupuri care promovează agenda LGBTQ și cu specialiști în comunicarea științifică pentru a găsi cea mai bună modalitate de a transmite concluziile lor și publicului larg. Eforturile lor au inclus lansarea unui site web care prezintă rezultatele – și limitările lor – pentru public, utilizând un limbaj sensibil, fără jargon (găsiți site-ul în subsolul acestui articol).

Ce puteți face?

Așadar, toți cei care aveți copii și care sunteți supuși atacului propagandei LGBT sunteți datori să vă apărați familia știind de data aceasta că toate minciunile lor despre ereditate sunt niște mizerii inventate de progresiștii globaliști cu scopul de a reduce capacitatea de procreare a speciei umane.

Înarmați-vă cu răbdare pentru că veți fi atacați, marginalizați și ridiculizați de spălații pe creier și păpușarii ticăloși din umbră care i-au schimonosit și le-au răpit darul cel mai de preț al umanității, acela de perpetua specia umană. Vor sări pe voi cu tupeu citând cine știe ce surse mincinoase finanțate de hienele progresiste care de 30 de ani ne educă tinerii în străinătate. Nu vă pierdeți încrederea în voi pentru că studiul despre care vă vorbesc eu este oficial, publicat în reviste cu reputație impecabilă și sunt confirmate de specialiști în genetică serioși.

Ajutați-i cât puteți dar nu vă puneți mari speranțe în cei deja distruși, este mult mai important să protejăm vlăstarele încă pure, încă sănătoase și care sunt asaltate cu simboluri homosexuale în școli, pe stradă și în mass-media criminală.

Explicați copiilor rezultatele acestor studii, cereți școlilor să vă explice în ce fel protejează copiii heterosexuali de asaltul homosexual, arătați rezultatele acestor studii și impuneți măsuri audio-vizuale și educative pe care să le controlați voi.

Homosexualitatea este rezultatul influențelor culturale și de mediu.

Apărați-vă copiii și veți ajunge bunici. Fiți toleranți în fața atacul ideologiei de gen și vă garantez că în două-trei generații nenumărate linii de sânge românești vor dispărea.

Iată site-ul web unde găsiți informațiile oficiale: https://geneticsexbehavior.info/

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comentarios


bottom of page