top of page

Cheia de boltă a renașterii neamului românesc

Public acest articol pentru toți suveraniștii români cu credința că este printre cele mai importante mesaje pe care vi le-am trimis până acum. Dacă vreți să trăiți mai bine atunci citiți-l până la capăt și dați-l mai departe.


Cheia de boltă a renașterii neamului românesc.


Încep cu câteva întrebări:


La nivel individual ați accepta să-i dați cuiva acces total la banii voștri din salariu, la libertatea voastră și la toate aspectele vieții voastre de familie dar să nu știți ce face acea persoană cu banii voștri și în ce fel vă reprezintă interesele?


Ați accepta, de exemplu, să aflați de la vecini că acea persoană a vândut una din casele voastre fără acordul vostru?


Ați fi de acord ca acea persoană să aibă o discuție cu cel mai mare dușman al vostru dar voi să nu puteți ști ce a vorbit angajatul vostru cu acel dușman?


Sunt convins că dacă ar fi vorba în realitate de familia voastră niciunul dintre voi nu ar accepta cele de mai sus.


De ce?


Răspunsul este simplu, pentru că vreți cu toții să fiți stăpâni pe propria viață și vreți să dispuneți după bunul plac de bunurile voastre.


Dacă este adevărat că vreți să fiți stăpâni pe propria viață atunci cum se face că a fost vândută flota VOASTRĂ la fier vechi și voi nu ați făcut nimic?


Cum se face că au fost vândute fabricile VOASTRE de ciment pe nimic și nu ați făcut nimic?


Cum se face că au fost vândute pe nimic industrii întregi, resurse naturale și sute de mii de imobile ale VOASTRE și nu ați zis nimic?


Cum se face că nici măcar nu aveți voie să citiți stenogramele ședințelor guvernului VOSTRU pentru că toate sunt secretizate?


Cum se face că nu aveți acces la zeci de Hotărâri ale guvernului VOSTRU pentru că sunt secretizate?


Cum se face că nu aveți acces la textul contractelor de vânzare ale fabricilor și uzinelor voastre?


Cum se face că nu știți cum sunt cheltuiți banii voștri?


Cum se face că garantați împrumuturi valutare externe cu casele și cu veniturile VOASTRE fără să vedeți un chior din banii împrumutați?


Cum se face că sunteți nedreptățiți de judecătorii VOȘTRI?


Cum se face că primiți amenzi nemeritate de la polițiștii VOȘTRI?


Cum se face că acceptați orice explicații mincinoase vi se aruncă în scârbă atunci când hoția banilor VOȘTRI este descoperită?


Cum se face că de zeci de ani vedeți aceleași fețe, aceleași partide la putere controlând banii și viața VOASTRĂ?


Există un singur răspuns la toate aceste întrebări:


Toate se întâmplă pentru că nu puteți controla pe cei de la putere dar trebuie să dați cuiva puterea pentru că aveți nevoie de oameni specializați care să vă conducă viața. Din păcate însă nu aveți abilitatea de a alege acești oameni și de a-i controla după ce le dați pe mână viața voastră.


Astfel aveți nevoie de specialiști în economie care să facă investiții profitable pentru VOI.


Aveți nevoie de specialiști în justiție care să facă dreptate pentru VOI.


Aveți nevoie de specialiști în agricultură care să producă mâncare pentru VOI.


Aveți nevoie de specialiști în medicină care să protejeze sănătatea VOASTRĂ.


Aveți nevoie de specialiști în construcții care să construiască fabricile, uzinele, casele și echipamentele VOASTRE.


Aveți nevoie de specialiști în educație care să vă educe pe VOI și pe copiii VOȘTRI.


Aveți nevoie de specialiști în apărare și informații pentru a proteja interesele VOASTRE.


Aveți nevoie de diplomați care să promoveze țara VOASTRĂ în lume.


Aveți deci nevoie de specialiști în economie, justiție, agricultură, medicină, construcții, învățământ, apărare și diplomație dar problema voastră este că nu sunteți cu toții nici economiști, nici juriști, nici agricultori, nici medici, nici constructori, nici militari și nici diplomați. Nimeni nu poate fi toate astea la un loc deci nu ne putem exprima competent în legătură cu toate aceste specializări.


Și atunci, dacă nu aveți specializările necesare pentru a decide cine se pricepe la ceva sau nu, cum puteți VOI controla pe acești specialiști care au în mâinile lor întreaga VOASTRĂ viață economică, socială și culturală?


Dacă nu mă credeți atunci luați în mână textul de modificare a legilor justiției și spuneți-mi, fără sfaturi din afară, dacă e un text bun sau rău. Sau mergeți la secția de terapie intensivă a unui spital și spuneți-mi dacă are tot ce-i trebuie.


Adevărul este că niciunul dintre voi nu poate controla pe cei de la putere pentru că nu aveți nici pregătirea și nici timpul necesare pentru asta.


Dacă nu aveți aceste pârghii de control atunci care este soluția pentru a vă asigura că liderii reprezintă interesele VOASTRE?


Singura cale este educația în ceea ce privește natura umană, inteligenta emoțională și cunoașterea caracterului celui care vă cere votul.


Cu alte cuvinte pentru a alege lideri buni trebuie să vă pricepeți la oameni și nu la ce zic oamenii că știu să facă.


Un om cinstit și iubitor de neam românesc își va face treaba cât poate el mai bine iar atunci când va avea probleme va cere în mod onest ajutor unui coleg mai priceput decât el.


Meseria se învață dar nu și caracterul sau iubirea de neam.


Un om curat sufletește și iubitor de neam își va face meseria cum se cuvine și nu va fura sau minți chiar dacă va putea să o facă. Un astfel de om nu-și va trăda țara doar pentru că o poate face nepedepsit.


Asta este cheia de boltă a salvării neamului românesc, să învățați să vă pricepeți la oameni și odată ce-i găsiți pe cei buni pentru voi să-i promovați, să-i votați și să-i lăsați apoi să lucreze pentru VOI.


Fără această abilitate nu veți putea găsi nici suveraniști adevărați și nici camarazi de luptă pentru izbânda ideologiei suveraniste.


Fără aceste cunoștințe vă veți hrăni cu promisiuni ca și până acum iar serviciile secrete vă vor servi promisiuni din ce în ce mai sofisticate, credibile și carismatice.


Cum învățați să vă pricepeți la oameni?


Pentru cei care nu au norocul de a învăța asta în familie am pregătit la mine pe site mai multe pagini despre educație, natura umană și inteligența emoțională.


Vi le ofer cu drag și vă garantez că de îndată ce o să vă pricepeți la oameni toate probleme voastre legate de politică și de politicieni vor dispărea ca prin farmec.


Foarte curând voi publica un material video în care voi vorbi despre folosirea acestor cunoștințe atunci când căutăm și când analizăm valoarea candidaților promovați de partidele politice.


Bogdan Vasile

Suveranist de viță veche


www.romaniaromanilor.org

74 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page