Cine controlează rezervele de aur depozitate la Banca Angliei?

Rezervele de aur păstrate de alte state în Marea Britanie la Banca Angliei sunt la cheremul politicienilor britanici.

Articol pentru visătorii care cred că ne vom lua vreodată aurul înapoi.

Venezuela păstrează 31 de tone de aur în Marea Britanie la Banca Angliei.

Președintele Venezuelei Nicolas Maduro, ales democratic de popor, a cerut rezerva de aur înapoi pentru a cumpăra alimente și medicamente pentru poporul răvășit de crizele multiple ce distrug țara.

Curtea Supremă din Marea Britanie a refuzat să ia în considerare dreptul său de a cere aurul înapoi pe motiv că guvernul Marii Britanii nu-l recunoaște ca președinte deși acesta a fost ales democratic legal.

În schimb Marea Britanie zice că președinte e un nimeni în drum pe nume Juan Guaido, o pocnitoare susținută de americani în schimbul accesului la petrolul venezuelean. Guaido nu a fost ales de nimeni dar asta nu contează atunci când ești marele bătăuș mondial și faci ce vor mușchii tăi.

Pricepeți cum stă treaba cu democrația și statul de drept?

Treziți-vă naibii mai repede că vă fură ăștia și calul de sub fund și voi tot “europeni” și “euroatlantici” rămâneți.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022