Cine credeți că mint mai mult despre COVID, politicienii sau doctorii din spitale?


Credeți că farsa asta colosală ar fi posibilă fără complicitatea doctorilor care raportează toți morții ca murind de COVID și care acceptă să folosească teste despre care chiar creatorul lor, Karry Mullis spunea că nu pot identifica o infecție virală?


Mii de doctori din mii de spitale TAC ASURZITOR și tratează abuziv asimptomatici (oameni sănătoși).


MALPRAXIS. Acesta va fi coșmarul cu care vor trăi medicii românii toată viața. Art. 188, 192, 194 și 196 din Codul Penal pot fi aplicate în acest caz de malpraxis generalizat (omor, ucidere din culpă, vătămare corporală, vătămare corporală din culpă).


“Atât cât mă ajută forțele și rațiunea, prescripțiunile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență”.


Un jurământ ajuns astăzi la fel de gol de conținut ca și cel trădat de serviciile secrete:


“Jur credință patriei mele România, jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții. Jur să respect legile țării și regulamentele militare”.


Cel ce-și încalcă jurământul nu este vrednic nici măcar de pedeapsă pentru că DOAR CEL CARE ARE ONOARE înțelege valoarea pedepsei.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022