Cine Mai Crede În Votul Popular?

Votul democratic este o iluzie pentru naivi și ignoranți.

Poporul nu cunoaște numărul real de alegători și nu controlează procesul de centralizare a voturilor. Rezultatele sunt decise înainte de vot. Iar pentru evitarea “surprizelor” de genul Poloniei, Ungariei și a Italiei, foarte curând se vor face presiuni uriașe pentru introducerea “votului prin corespondență”. Adică, stai acasă și “votezi” de pe canapea, apăsând pe o tastă a computerului.

Dacă acum se fură ca-n codru la vot vă puteți imagina cât de ușor se vor INVENTA voturi prin corespondență. Motivul invocat va fi “evitarea cozilor” la secțiile de votare precum și “accesul democratic la un drept fundamental”. Iar poporul va accepta acest nou “ajutor” cu brațele deschise.

Concluzia mea, noi cei cu inima română trebuie să lăsăm speranța votului salvator și să găsim alte arme pentru dăinuire.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022