top of page

Conform reputatei publicații medicale The LANCET eficiența vaccinurilor este o mare minciună. Iată m

În urmă cu o lună de zile The Lancet, una dintre cele mai respectate publicații medicale din lume, a publicat o analiză a eficacității injecțiilor contra virusului SARS-CoV-2 care se spune că provoacă boala numită COVID. Această analiză confirmă că serurile folosite NU sunt nici pe departe „95% eficiente” așa cum se susține în mod mincinos și criminal.

Dincolo de limbajul tipic neatractiv al analiștilor care se exprimă în jargon științific, graficul care apare este uimitor. Așa cum este adesea adevărat, diavolul se află în detalii, în acest caz fiind vorba de diferența dintre reducerea riscului relativ și reducerea riscului absolut (singurul care contează cu adevărat).

Mai jos aveți grafice și tabele cu rezultatele raportate de producătorii de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Gamaleya și Johnson & Johnson Detaliul extrem de important este reprezentat de numerele marcate cu albastru (Figura 2).

Aceste date (Fig 1 & 2) arată câte persoane vor fi protejate din totalul de vaccinați. Numerele de mai jos vă arată câți trebuie vaccinați pentru a spera că măcar o persoană va fi protejată.

Pfizer – 119, Moderna – 81, J & J – 84, AstraZeneca – 78.

Cu alte cuvinte, conform rezultatelor din laborator, din 119 de vaccinați cu Pfizer un total de 118 persoane se vaccinează degeaba și riscă să nu beneficieze de absolut nici o protecție reală.

The LANCET raportează că datele de laborator venite din Israel sunt și mai dezastruoase, în cazul Pfizer numărul fiind 217, deci 216 nu vor fi protejați de acest vaccin.

Atenție mare, toate aceste teste discută NUMAI DESPRE EFICACITATE și nu iau în considerare EFECTELE SECUNDARE posibile în urma vaccinării. Dealtfel, toate vaccinurile sunt încă în stadiul de testare, informație comunicată pe website-urile acestor producători.

Deci serurile nu sunt eficace. Hai să vedem cât de sigure sunt din punct de vedere al efectelor secundare.

EFICACITATEA și SIGURANȚA sunt două aspecte total diferite. Deci, un tratament se poate dovedi foarte periculos din alte puncte de vedere chiar dacă este eficient pentru o anumită afecțiune. În cazul de mai sus nici măcar eficacitatea nu este valabilă.

În legătură cu efectele secundare negative, raportările VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – sistemul american de raportare a efectelor adverse provocate de vaccin) arată deja o situație fără precedent:

A. Numărul raportat al deceselor în urma vaccinării din ultimele patru luni este mai mare decât toate decesele raportate în ultimii 21 de ani luate laolaltă.

B. Dintre supraviețuitorii vaccinați 227.000 au raportat efecte negative semnificative.

Aceste raportări sunt mult subevaluate oricum deoarece doar aproximativ 1% din incidentele reale sunt raportate și catalogate de către VAERS. Imaginați-vă la ce numere s-ar ajunge dacă toate incidentele ar fi contabilizate.

Un ultim detaliu care întregește imaginea de ansamblu este acela că aceste injecții conțin un ser experimental total diferit de absolut toate vaccinurile precedente. Conform detaliilor comunicate de către producători acesta este numit ”Synthetic Gene Therapy Technology”, adică tehnologie sintetică (artificială) pentru terapie genetică.

Aceasta este situația actuală și câteva concluzii se impun:

  1. ”Campaniile” de vaccinare sunt de fapt experimente genetice complet noi și neverificate

  2. Promovarea agresivă a autorităților și a presei criminale încalcă zilnic Codul de la Nuremberg și Principiile Consimțământului Informat.

Ce putem face?

Înainte de a vă vaccina faceți o copie a tabelelor de mai jos și cereți celor care vor să vă vaccineze pe voi și pe copiii voștri să vi le explice oficial. Doar așa veți putea lua o decizie informată (măcar parțial).

Toate cele de mai sus se potrivesc de minune cu întrebarea clasică: ați fi mulțumiți să folosiți o parașută care funcționează doar 1% din timp? Asta dacă acest virus chiar există. Citiți articolele mele precedente pentru mai multe detalii.

În subsolul acestui articol aveți link-ul comentariului original în limba engleză.

Gândiți cu capul vostru și informați-vă din cât mai multe surse. Doar așa vă puteți proteja viața, familia și viitorul copiilor.

Figura 1

Figura 2

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page