top of page

Constituția României este eliminată încet dar sigur

Încet dar sigur Constituția României este eliminată.


Procesul a început deja iar pașii sunt următorii:


1. Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a primit deja avizul favorabil din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru modificarea legilor justiției prin care autoritatea constituției este înlocuită cu dictatul UE.


2. Legile avizate favorabil vor fi trimise imediat către Guvernul României pentru avizare.


3. Legile vor ajunge apoi în Parlamentul României pentru a fi votate.


4. Legile sunt promulgate de Președintele României.


5. Legile sunt publicate în Monitorul Oficial și intră în vigoare, moment în care judecătorii pot începe să ignore hotărârile Curții Constituționale și să dea decizii după cum li se ordonă de la Bruxelles.


Toate astea se întâmplă în ciuda faptului că textul Constituției nu permite așa ceva dar elita de la putere se apără cu scuza “legitimității de la urne”, adică au fost mandatați de poporul român să ia orice decizii vor ei timp de patru ani.


Canalele media consacrate ignoră acest subiect deci sărăcimea nu află nimic și chiar dacă ar afla nu ar reacționa în nici un fel deoarece aceștia nu au nici educația, nici conștiința civică și nici resursele necesare pentru a se împotrivi în vreun fel acestei veritabile lovituri de stat.


Înțelegeți acum cât rău faceți atunci când nu vă găsiți singuri liderii, când nu-i votați și când nu controlați în totalitate procesul de vot?


Cei 30% care votează mereu sunt hoții, trădătorii și familiile, prietenii și partenerii lor de afaceri.


Până în ziua în care voi, adică cei 70%, nu veți vota și nu veți controla votul “predoii”, “orbanii”, “iohannișii”, “ciucii”, “ciolacii”, “hunorii”, “cioloșii”, “turcanii”, “armanzii”, “nicușorii”, “simionii”, “ponții” și “tărăcenii” vor continua să dea legi pentru a lua șapte piei de pe voi și pentru a amaneta viitorul copiilor voștri.


Dacă vă mințiți spunându-vă că asta nu se simte în bula voastră mică pentru că 95% din timp mergeți de acasă la muncă și înapoi și 5% în vacanță pe datorie atunci recitiți romanul Moromeții al lui Marin Preda să vedeți că munca multă nu apără pe nimeni de marile schimbări ale lumii.


Ce naiba vă este atât de greu să vă găsiți lideri dintre voi, să-i puneți pe liste la alegeri și să vegheați ca acestea să fie corecte?


Cât de greu vă este să înțelegeți că doar voi sunteți responsabili de propria bunăstare și că asta se poate decide doar o dată la patru ani, la vot?


Votul este singura voastră salvare și controlul acestuia este singura armă cu “muniție” adevărată.


Mai este puțin timp până la alegeri. Câți dintre voi veți merge la vot pentru un candidat pe care-l cunoașteți personal și câți dintre voi veți merge voluntari pentru a monitoriza alegerile și pentru a raporta rezultatele reale?


Acestea sunt prioritățile voastre și nu bazaconiile internaționale cu care vă pierdeți vremea.


www.romaniaromanilor.org

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page