Covid 2.0. Banii și libertatea de expresie sunt pe ducă

Ucr@1n@ este C0v1d 2.0


La prima strigare v-au luat libertățile iar acum vă iau banii și sursele de informare în timp ce voi stați ca iepurii cu ochii-n farurile minciunilor mass media.


Italia tocmai a instaurat starea de urgență până în 31 decembrie 2022 și împreună cu 25 de alte țări a promis că va trimite armament greu în Ucr@1n@ deși NATO “nu se implică”.


Sursele de știri Russ1@ T0d@y și Sputn1k au fost blocate și se pregătesc legi prin care doar propaganda oficială va mai exista online.


Pentru prima oară din 1920 Elveția anunță că secretul bancar și neutralitatea sa nu mai sunt valabile și că vor bloca activ conturile depunătorilor.


La nivel mondial prețurile au explodat și astfel populația globului a sărăcit deja cu 25%-50% în ultimele șase luni.


În SUA aproape toate casele și apartamentele scoase la vânzare de către particulari sunt cumpărate imediat la suprapreț de către mastodonți financiari gen Blackrock. Bilgheiț cumpără la greu pământ agricol.


Cam astea se întâmplă în lumea reală în timp ce voi stați pe feisbuci și vă puneți stegulețe la profil.


De îndată ce veți rămâne fără libertăți, bani și surse de informare alternativă va apărea C0v1d 3.0, sclavia modernă în care nu veți mai avea nimic dar veți fi fericiți.

Consolarea voastră va fi că nici nu veți băga de seamă.


Ah, da, încă ceva pentru ignoranții care sunt pro Putin sau pro Zelensky:


Putin este prieten apropiat și cu Klaus Schwab și cu Henry Kissinger.


Zelensky a fost instalat și susținut de Klaus Schwab și Henry Kissinger.


Ambii sunt arhitecți de frunte ai globalismului pustiitor.


Cine ia partea unuia sau altuia dintre cei doi ori are mulți bani și nu-i pasă ori e sărac lipit și își omoară timpul pe feisbuci.


Fiți deștepți că puteți.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022