top of page

Creatorii de valori și consumatorii de valori. O luptă perenă din care scapă cine poate…

Astăzi vreau să vă spun povestea creatorilor de valori și a consumatorilor de valori.

Urmăresc atent cum guvernul Orban suspendă fără scrupule democrația parlamentară promovând ordonanțe de urgență pe justiție și asumându-și răspunderea pe buget.

Observ cum tinerii frumoși și liberi, zona #rezist, intelectualii fini pro europeni și președintele Iohannis aprobă această stare de fapt deși TOȚI aceștia au votat contra OUG pe justiție la referendumul organizat chiar de ei.

Asemenea lor, mass media informă și mediocră tace și se uită umil înspre mâna care ține biciul antiromânismului.

Chiar și faimoasa Uniune Europeană tace. Tace și râde disprețuitor.

Tot în aceste zile, de când s-au încheiat alegerile, USR, Plus, ALDE și PMP au redevenit o adunătură de litere, forme fără conținut, formațiuni așa-zis politice, în realitate doar grupări artificiale create împotriva naturii și care TAC, evident.

Cât despre PSD, acesta este și astăzi ceea ce a fost mereu, un PCR mai mic populat de amatori, fostul eșalon trei. Nimic altceva decât o mână de îmbogățiți de război care-și cumpără sinecuri din dorința disperată de accedere la o pătură socială care le-a fost mereu refuzată.

Doar UDMR este consecvent și roade neabătut la rădăcina unității noastre naționale cu binecuvântarea întregii menajerii politice de mai sus.

În lumea acestor nemernici este veselie mare astăzi. În casele lor este vreme de petrecere și de numărat bani. În imensa lor ignoranță acești jalnici cerșetori la poarta vieții cred că scapă nepedepsiți.

Trăim din nou un ev în care CONSUMATORII de valori se hrănesc din truda CREATORILOR de valori.

Motorul lumii merge astăzi cu combustibil de furat.

CREATORII visează, învață, luptă, muncesc din greu, riscă, sacrifică, crează oportunități, construiesc punți, TRAG OMENIREA DUPĂ EI.

CONSUMATORII nu contribuie cu nimic la progresul civilizației umane. Ei sunt umbrele cocoșate care se târăsc în umbra seniorilor umanității. Sunt făpturile diforme și ticăloșite de propriile neputințe, lașii care sunt gata să joace pe cadavrul CREATORILOR de valori de îndată ce aceștia sunt învinși vremelnic în marșul lor victorios prin lume.

România mea este astăzi bâlciul consumatorilor de valori, un uriaș rezervor găurit în mii de locuri prin care se scurg realizările creatorilor de valori.

Ce nu știu paraziții este că nimic nu este nou sub soare. Motorul lumii are mereu nevoie de combustibil și când balul deșertăciunilor se va sfârși va veni iar vremea CREATORILOR.

ALTFEL NU SE POATE.

Și atunci zoaiele CONSUMATORILOR se vor întoarce în șanțurile istoriei de unde vor privi magia prin care CREATORII vor trage încă o dată omenirea în viitor.

Petreceți sărmane creaturi neputincioase, este vremea voastră dar nu uitați că niciodată nu veți fi lei ci hiene, nu veți fi șoimi ci șobolani, nu veți zbura ci veți fi veșnice târâtoare în colbul drumului deschis de CREATORI.

Dacă sunteți curioși să aflați epilogul poveștii mele de astăzi vă implor să citiți “Atlas Shrugged”, romanul scris de Ayn Rand. Am primit în dar o copie prin 2006 de la un director de bancă din Danemarca. Acesta avea în permanență un teanc de copii la el în birou și le oferea în dar celor cu care lucra.

“Mi-am început viața sub imperiul unui singur adevăr absolut: acela că lumea era a mea și o voi putea modela după forma celor mai înalte valori ale mele și niciodată nu voi face compromisuri indiferent cât de lungă și grea va fi lupta…”.

Români, vin vremuri bune pentru neamul nostru!

Merită să visăm, să ne educăm și să ne pregătim pentru ele!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page