Cum îți dai seama că pandemia e doar o minciună colosală?

În Marea Britanie parlamentarii sunt exceptați de la purtarea obligatorie a măștii în clădirile parlamentului.

În 2021 parlamentarii și echipele lor au organizat zeci de petreceri și zile festive în clădiri oficiale pe durata carantinei obligatorii pentru săraci.

Vă dați voi seama ce tare se tem parlamentarii ăștia de carcalac?

Vă dați voi seama ce țeapă-și ia populația de la elite?

Dar voi știți asta deja de mult timp, numai că nu știți cum să folosiți această informație pentru a vă apăra interesele, așa-i?

Pentru cei dintre voi care sunteți începători într-ale luptei civice prima măsură pe care să o luați este să vă RELAXAȚI. Nu există nici un pericol pentru sănătatea voastră altfel parlamentarii ar fi printre primii care s-ar proteja.

Odată cu relaxarea dispare frica și asta vă va ajuta să observați din ce în ce mai multe minciuni și bătăi de joc la adresa voastră.

După ce vă obișnuiți cu starea de relaxare puteți trece la etapa a doua a luptei civice, punându-vă întrebarea:

Dacă nu le e frică atunci care este motivul pentru care puterea face rău propriului popor?

Aflarea răspunsului poate să vă ocupe o viață întreagă însă credeți-mă că merită efortul.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022