top of page

Cum pot românii să preia puterea politică atunci când țara a ajuns colonie controlată de străini. De

Comentariile mele politice se adresează cetățeanului simplu care vrea să-și ia soarta în mâini și să facă pe cont propriu ceea ce aleșii plătiți pentru asta nu fac niciodată.

  1. Nu aveți autostrăzi și vă rupeți mașinile în gropi de ani de zile. Cine plătește pentru asta? VOI

  2. Mâncați cea mai proastă mâncare din Europa luată din supermarket-urile străinilor. Cine plătește? VOI

  3. Sunteți otrăviți sistematic prin poluarea criminală a aerului și apei. Cine plătește? VOI

  4. Vi se fură resursele naturale și umane de sub nas. Cine plătește? VOI

  5. Procurorii bagă la arest pe cine vor iar judecătorii dau decizii ilegale și fac politică pe facebook. Cine plătește? VOI

  6. Poliția face politică, Jandarmeria face politică, Armata face politică, Serviciile Secrete fac politică, toți fac orice altceva numai meseria lor pentru care sunt plătiți nu o fac. Cine plătește? VOI

Țara se prăbușește în toate domeniile vieții sociale, culturale și economice iar mizeriile astea de politicieni sunt toți ca florile și dau vina unul pe celălalt fără ca cetățeanul (adică VOI) să poată vreodată să tragă la răspundere pe cineva.

Șmecherii fac iar fraierii trag, acesta este mersul în politică dar se poate și altfel. Pentru a învăța activismul civic de gherilă vom folosi ca exemplu măgăria infinită care se petrece în București la Sectorul 1 unde primarul Clotilde Armand a pus salubrizarea pe butuci iar orașul geme sub gunoaie și este invadat de șobolani.

În presă și în spațiul public virtual veți citi o tonă de informații pe care nici unul dintre voi nu le puteți verifica și care nu vă folosesc la nimic. În consecință depinde pe cine crezi și de la cine iei lumină. Gașca lui Clotilde dă vina pe ciuma roșie pe când naționaliștii îi dau tare și vârtos cu originile neromânești ale Clotildei (singurul copilaș alb din maternitatea plină de negri în care aceasta a văzut lumina zilei) și apartenența sa la făcătura serviciilor antiromânești numită USR.

Citind și ascultând această zarvă de precupeți poate fi distractiv, atractiv și antrenant însă vă întreb pe toți, la ce vă ajută? Dispare gunoiul de pe stradă? Nu mai umblă șobolanii pe rafturile magazinelor alimentare? Miroase a flori în parc și nu a zoaie puturoase?

Pentru a trăi mai bine trebuie să vă rezolvați problemele la nivel local. Concentrați-vă pe probleme și căutați soluții la nivel local, restul nu are nici o relevanță. Cine, cum și de ce vă fură are importanță secundară deoarece drumul către aflarea adevărului vă este blocat de experți în comunicare, de servicii de informații care dezinformează, de absolvenții celor mai bune universități din lume care sunt în slujba dușmanilor voștri. Tot ce ascultați și citiți în presă este controlat de ei. Locul vostru este în fața casei unde să vă rezolvați problemele în mod direct.

În lumea mare acolo unde se construiesc imperii lucrurile se fac altfel. Cetățeanul (adică VOI) rezolvă pe cont propriu situația atunci când este afectat de ea.

Democrația nu ia naștere în Parlament, Guvern și Judecătorie, ci în fața casei fiecăruia dintre VOI.

Iată ce trebuie să faceți:

  1. Luați sacii de gunoi din locurile publice și duceți-le chiar voi în fața caselor primarilor și ale membrilor consiliului primăriei.

  2. Refuzați plata taxei de salubritate pe perioada în care serviciile nu au fost plătite și fiți pregătiți să dați primăria vieții în judecată dacă se împotrivește (mai jos aveți un model de notificare de refuz de plată).

  3. Mergeți la biroul parlamentar al deputatului și al senatorului care vă reprezintă regiunea și depuneți o petiție în nume personal cu cerere de sprijin și acțiune directă (de asta sunt puși acolo și nu ca să frece duda patru zile pe săptămână în Parlament).

  4. Explicați copiilor voștri și celor din familie ceea ce faceți pentru a învăța și ei metodele activismului civic pentru viitor.

Așadar, concentrați-vă pe problemă și nu visați cai verzi pe pereți cu lupta politică, cine este de vină și politica înaltă pe care presa o varsă necontenit peste mintea voastră.

Fiți pragmatici pentru că omul sfințește locul și dacă la putere au ajuns străinii atunci singura cale de a-i trimite la dracu cu cărți de unde au venit este să vă puneți pe treabă la nivelul vostru local. Dați-i afară de pe strada voastră, apoi din cartier, apoi din oraș, apoi din județ și în final din țară. Acolo, în fața casei voastre, nu au ce să vă facă, acolo nu se mai pot ascunde, acolo nu vă mai pot ignora și acolo puteți lupta cu șanse de reușită. De la om la om.

Naționaliștii curați la suflet și iubitori de neam românesc vor încuraja și sprijini lupta voastră iar partidele acestora vor veni la voi, vor sta de vorbă cu voi și vă vor ajuta la nivel local.

Uitați basmul cu salvarea neamului în Parlament, Guvern sau Judecătorii, acestea sunt redute pe care le cucerește cel mai puternic. Pot fi din nou ale neamului românesc doar dacă VOI cei simpli ieșiți în fața casei și învățați să rezolvați singuri problemele.

Articolele următoare vor urma aceeași linie a activismului local, acolo unde puteți face minuni, acolo unde vă puteți găsi oameni cu preocupări similare și astfel puteți sădi mugurii unor comunități românești puternice. De acolo vor apărea primele organizații politice care se vor coagula în partide politice. Fără partid politic nu poți prelua puterea însă partidul trebuie să fie rezultatul luptei civice și nu invers. Partidul politic are nevoie de lideri și numai dintre voi pot apărea aceștia.

MODEL NOTIFICARE REFUZ PLATĂ SERVICII DE SALUBRIZARE

CĂTRE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI B-dul Regina Elisabeta, Nr. 47, Sector 5, cod postal 050013, Bucuresti

Subsemnata/ul…………………………………………………………..domiciliat/ă în ………………………………………….., str……………………….., nr……………………., identificat/ă cu CI seria…………număr…………………………………………, CNP…………………………………………….., adresă de prestare a serviciilor în ………………………………….., str. ……………………………., nr………………..având calitatea de utilizator, formulez prezenta:

NOTIFICARE DIN DATA DE…………………………. Prin care arăt faptul că înțeleg să nu achit serviciile facturate de dvs. aferente lunii (lor) ……………………………, având în vedere că prestatorul de servicii salubrizare mandatat de primărie nu și-a îndeplinit conform condițiilor contractuale obligația de colectare a deșeurilor în perioada mai sus menționată.

Această stare de fapt este de notorietate, fiind mediatizată și în presa centrală și locală timp de mai multe zile în perioada ………………………… . Subsemnata/ul invoc excepția de neexecutare a contractului și refuz să plătesc serviciile aferente lunii (lor) …………………………, neavând obligația corelativă de a plăti serviciile dvs. din moment ce acestea nu au fost prestate conform obligațiilor legale.

Cu stimă

……………………………………..

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page