top of page

Cum să ne apărăm copiii împotriva răpirii. Un ghid de supraviețuire atunci când Statul se întoarce î

Tragedia de la Caracal demonstrează că Statul Român s-a întors împotriva propriilor cetățeni și nu le mai garantează siguranța.

PĂRINȚI, TREBUIE SĂ ÎNVĂȚAȚI SĂ VĂ PROTEJAȚI SINGURI COPIII.

Atașat am pregătit un ghid de PROTECȚIE ANTI-RĂPIRE. Sunt concepte folosite și confirmate de experți mondiali, printre ei fiind și Olav Ofstav, avocat norvegian specializat în răpiri de copii. Discutați-l cu toți cei care sunt vulnerabili, cei din satele și comunele defavorizate, oamenii fără acces online, familiile sărace și toți adolescenții fără posibilități materiale. Ei sunt primele victime.


Următoarele puncte sunt esențiale: 1. Prevenția este singura protecție pe care o aveți. Protejați-vă comoara ÎNAINTE să vi se fure. De îndată ce copilul a fost răpit acesta încape pe mâna criminalilor protejați de Statul Român.

2. Educația pe care o faceți în familie poate anihila până la 95% din tentativele de racolare sau răpire a copiilor voștri.

3. Vremurile s-au schimbat și tradiționala viață sigură în comunitate nu mai există.

4. Copiii sunt ținta cea mai ușoară datorită lipsei lor de experiență și a educației precare.

5. La nivel global sclavia modernă și traficul de organe sunt la fel de profitabile ca și cel cu droguri. Dacă vi se fură copilul vă veți bate să-l recuperați din mâinile celor mai puternici și bogați oameni de pe pământ. Ce șanse credeți că aveți?

Toate canalele mass-media dezbat crimele dar nimeni nu face EDUCAȚIE pentru protejarea viitoarelor victime.

Cea mai înaltă formă de iubire este EDUCAȚIA pe care o dăm copiilor noștri. Educația este dușmanul de moarte al Statului Mafiot și cu toții suntem responsabili direct de siguranța copiilor noștri. Chiar acum în timp ce scriu aceste rânduri copii sunt urmăriți, ademeniți și răpiți în toată țara. Asigurați-vă că ai voștri vor fi în siguranță.

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

PROTECȚIE ANTI-RĂPIRE
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Commentaires


bottom of page