top of page

Cum se poate face o REVOLUȚIE NAȚIONALISTĂ în țara condusă de haita lui ”Pandemie Vodă”. Manual pent

Mai crede cineva în basmul cu pandemia?

Dacă mai aveți vreo îndoială că sunteți duși de nas de autorități vă rog să mai priviți o dată fotografia care face senzație astăzi în spațiul public. Da, da, aceea surprinsă în clădirea guvernului în care se vede cum în plină stare de alertă al nostru prim ministru stă la șpriț, trabuce și distracție cu echipa lui în spatele ușilor închise. Este la mintea cocoșului că fotografia cu mizeriile astea umane nu a apărut din greșeală. Este rezultatul mâncătoriei dintre ei, hienele care se compromit reciproc pentru cine știe ce nouă ticăloșie.

Români, priviți-vă conducătorii în față și vedeți-le întreaga hidoșenie!

Priviți pentru cine v-ați lăsat arestați la domiciliu și pentru cine v-ați pierdut afacerile, veniturile și viitorul!

Ce măști, ce mănuși, ce distanțare socială? Nutreț pentru proști. Când nu-i vede sărăcimea haita își dă măștile jos și se distrează ca pe vremuri pe banii poporului prostit.

Când vezi cu cât dispreț și nerușinare minte haita asta nesătulă realizezi că trăiești vremuri revoluționare. Voi sunteți cei care plătiți pentru dezmățul haitei. Tot voi puteți să-i luați la șuturi și să vă rescrieți destinul.

Vreți o viață mai bună? Vreți speranță? Vreți să fiți din nou mândri că sunteți români?

Dacă mai aveți în voi măcar o fărâmă de românism atunci ridicați-vă împotriva haitei.

Revoluția voastră începe azi și va continua prin copiii voștri și prin copiii copiilor voștri.

Revoluția voastră începe în interiorul vostru. Acolo veți da începănd de azi prima bătălie. Dacă supraviețuiți luptei cu propriile micimi, lașități și trădări atunci aveți șansa cea mare, lupta deschisă împotriva HAITEI.

Să nu uităm însă că nici vechile revoluții nu s-au făcut de la început cu arma în mână.

Lupta deschisă a fost doar finalul unui proces de durată început în mod secret, purtat apoi cu inteligență, dăruire și loialitate și care doar la final a fost desăvârșit în câmp deschis.

În România mai sunteți doar o mână de oameni iubitori de neam, curați la suflet și educați. Ați pierdut controlul propriilor vieți și a patriei pe care o numiți încă România. Dacă vă vreți viețile și patria înapoi trebuie să vă schimbați felul de a gândi, de a trăi și de a acționa.

Revoluția voastră naționalistă trebuie să țină cont de realitățile evului pe care-l trăim și va lua forma următoarelor repere:

A. FERIȚI-VĂ DE ”NOII” SUVERANIȘTI

Ignorați toate vocile ”noi” care apar zilele astea în spațiul public promițând ”suveranism”, ”naționalism” și alte proiecte gen ”noua aripă naționalistă a partidului”, ”România 10 în 10” sau ”Hrană, Apă, Energie”. Luați la puricat trecutul tuturor acestor ”lideri” și veți vedea cât de intim sunt aceștia legați de structurile de putere care secătuiesc România.

Toate aceste ”noi” stele pe bolta politicii românești sunt oameni vechi, pregătiți în spatele unor fațade meșteșugite dar cu toții sug de la aceeași mamă GLOBALISTĂ prin ugerele pline de otravă ale serviciilor de informații autohtone.

Sunt oameni cu carismă și cu vorbe dulci dar nu au nici cel mai mic interes pentru binele neamului.

Cumplitul adevăr este că NIMENI nu poate scoate neamul românesc din situația dramatică în care se află folosind metode politice tradiționale.

Atât liberalismul cât și social-democrația s-au prăbușit sub greutatea pactului pe care ambele l-au semnat cu diavolul corporatist multinațional. Alt curent ridicat în slăvi dar în esență incomplet este Meritocrația. Aceasta sună bine pentru cei cu educație medie însă are handicapul enorm de a pune preț doar pe abilități ignorând iubirea de neam și curățenia sufletească.

Cine promite bunăstare dar nu vorbește de reformarea profundă a conștiinței voastre și a felului vostru de viață vă vinde aceleași gogoși cu care vă îngrașă finanța mondială de trei decenii încoace.

Cum îl recunoașteți pe ”SUVERANISTUL DE CARTON”?

– Este invitat și are acces regulat la mai multe posturi TV și publicații din mass media consacrată la care nu ajung decât cei care fac politica globalistă a stăpânilor mass-media.

– Nu a participat la nici un proiect concret de educare naționalistă a neamului românesc.

– Este format la SNSPA sau prin burse Soros prin tot feluri de organizații obscure.

– A fost sau este membru al unuia dintre partidele politice post-decembriste care au cocoșat neamul românesc (PSD, PD, PNL, USR-PLUS, UDMR, ALDE, PMP, ProRomânia).

– A fost sau este ”expert”, ”analist”, geostrateg”, ”tehnocrat” în cadrul uneia dintre organizațiile internaționale căpușă care ne ”reprezintă interesele” în străinătate.

– Apare dintr-o dată pe multe grupuri Facebook, are zeci de mii de admiratori și este distribuit pe zeci de grupuri.

– Are un trecut lung și ”glorios” în umbra tuturor ticăloșilor care au furat și distrus neamul românesc în ultimii 30 de ani.

– Nu vorbește niciodată despre obstacolele pe care le avem de trecut și nu vă cere niciodată să faceți și VOI ceva. Totul va fi bine dacă-l lăsați pe el și echipa lui la butoane.

– Tot ce spune are sens, vă place să-l ascultați, vă identificați cu el și din cauza admirației uitați că nu spune nimic concret, doar concepte generale și adevăruri sterpe de genul ”s-a ajuns la limită”, ”avem nevoie de schimbare”, ”merităm o soartă mai bună”, ”oamenii răi nu ne lasă să trăim așa cum am putea”, etc…

– Este fidel familiei euro-atlantice, are încredere în parteneriate strategice cu marile puteri și vede viitorul României alături de călăii progresiști europeni care ne-au lăsat săraci și goi în drum.

Neamul românesc nu poate fi salvat de un cavaler venit pe un cal alb ci își va găsi izbăvirea prin efortul individual al fiecăruia dintre voi.

Regăsiți-vă în interiorul vostru și acolo veți afla cum arată cei pe care-i veți trimite să vă reprezinte.

Nu mai credeți în cai verzi pe pereți și în oameni providențiali. Numai voi sunteți providențiali și doar împreună.

Conducătorii sunt imaginea voastră și nu invers.

Nu ei vă vor aduce raiul pe pămînt ci voi le veți da în grijă raiul pe care voi toți, în fiece clipă a vieții voastre îl construiți prin curaj, muncă și credință în soarta proprie.

B. RECÂȘTIGAȚI-VĂ INDEPENDENȚA FINANCIARĂ

– Renunțați la iluzia vieții ”pe credit”. Nimeni nu și-a câștigat o viață liberă și independentă prin credite de consum.

– Trăiți din ceea ce câștigați și educați-vă profesional pentru a obține salarii sau profituri mai mari.

– Boicotați lanțurile de magazine cu capital străin și cumpărați produse locale de la români.

– Scurtați cât mai mult lanțul economic global cumpărând bunuri de la producători de lângă casă.

– “Made in China” este infinit mai scump decât credeți. Cumpărați de lângă casă și globalismul se va stinge de la sine.

C. REGĂSIȚI-VĂ UNII PE ALȚII FAȚĂ ÎN FAȚĂ

– Facebook este doar un spațiu de comunicare complementar care nu trebuie să înlocuiască întâlnirile față în față dintre voi.

– Organizați-vă în mici grupuri locale și întâlniți-vă regulat pentru discuții, pentru ajutor reciproc și pentru planuri de viitor.

– Puneți la punct un sistem de comunicare eficient între aceste grupuri mici și un centru regional sau central.

– Stabiliți-vă o agendă de activitate foarte simplă obișnuiți-vă să lucrați împreună pe proiecte comune cu caracter practic și nu politic. La început ajutați-vă unii pe alții pe probleme punctuale din comunitatea imediată.

– Finanțați prin ”crowdfunding” o rețea privată de tipul facebook, publicații naționaliste și chiar un post TV, la început doar internet TV. Este suficient pentru nevoile grupurilor.

– Nu vă căutați lideri de la început. Puneți cu toții umărul la clădirea acestor micro comunități și liderii se vor ridica de la sine dintre voi.

– Folosiți rețelele sociale doar pentru anunțuri și în rest regăsiți-vă în interiorul unor comunități reale.

Revoluția modernă se dă în interiorul nostru cu ajutorul comunității pe care o reconstruim în jurul ideii de neam unit și prosper.

Dacă vă pierdeți motivația priviți din nou fotografia cu haita care bea și se distrează în timp ce pe voi vă ține cu botnița la gură, arestați în case și apoi muriți cu zile răpuși de boli netratate din cauza de ”COVID-19”.

Ca de obicei, judecați cu mintea voastră tot ce citiți și nu distribuiți aceste comentarii decât dacă vă identificați cu mesajul lor.

Dacă această pagină de educație politică naționalistă va fi blocată sau închisă de Facebook veți putea găsi materialele mele pe blogul personal bogdanvasile.blog.

__________\\\\\/////____________

Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.

Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page