top of page

Cum va putea dainui neamul romanesc

Lucrurile marunte se obtin in timp putin, cele mari necesita mult mai mult timp. Marile schimbari la nivel planetar devin vizibile doar dupa zeci si sute de ani de miscari subterane care schimba constiinte si ingroapa idealuri.

Albert Einstein spunea: “singura ratiune de a fi a timpului este ca nimic sa nu se intample dintr-o data”. Acesta este secretul cunoscut de toate imperiile raului din istoria omenirii si anume ca oamenii de rand, platiti cu ziua si cu luna, nu pot gandi mai departe de ziua de salariu sau de Anul Nou, sau ziua de nastere. Imperiile pe de alta parte, au resursele necesare pentru a planifica decenii in viitor.

Aici se gaseste marea slabiciune a popoarelor, memoria scurta a celor multi ce traiesc de la o zi la alta. Consecinta este ca puternicii din umbra uneltesc prin politica pasilor marunti. De aceea anumite hotarari, legi si actiuni nu apar potrivnice poporului, tocmai pentru ca sunt mici parti dintr-un plan mai mare, pe termen lung, plan ce poate dura zeci si sute de ani.

Cum putem lupta? Simplu, sa ne aliniem si noi acelorasi principii. Sa incepem lupta ASTAZI chiar daca rodul va fi cules doar de copiii nostri sau de catre copiii lor. Pentru noi, neamul ce lupta pentru supravietuire, Marele Plan este mostenirea pe care o lasam urmasilor nostri, limba noastra, pamanturile stramosesti, obiceiurile si istoria celor ce-au luptat pentru noi. Poate ca noi nu vom invinge insa cu siguranta VOM DAINUI. Este cel mai de pret dar pe care-l putem oferi urmasilor nostri.


clepsidra timp
3 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page