top of page

De ce îl sprijină statul paralel pe George Simion și AUR?

După ce Sociopol (statul paralel) iese cu un sondaj în care AUR și Simion cresc precum cozonacul în cuptor iată că acum apare un articol laudativ la adresa lui Simion în “Libertatea” lui Cătălin Tolontan, perenul admirator al Codruței Kovesi, Tolo fiind dintotdeauna omul de bază al statului paralel și al haștagilor frumoși și liberi.

Cu cât crește mai mult promovarea lui Simion de către statul paralel cu atât se umflă entuziasmul susținătorilor săi care nu sunt deloc surprinși că un suveranist este susținut chiar de către cei împotriva cărora acesta luptă cu sârg și abnegație.

Cel mai amuzant este efortul “analiștilor” politici care încearcă să explice de ce crește AUR în sondajele care ar trebui să-l ignore.

Abia aștept cuvenitele înjurături de la susținătorii AUR. Mă stric de râs când citesc protestele lor și entuziasmul cu care cred în Simion, cam la fel cum credeau trotinetiștii frumoși și liberi în USR-ul lui Cioloș / Barna sau în PNL-ul lui Orban sau în FSN-PDSR-PSD-ul lui Iliescu-Roman-Năstase-Dragnea-Ciolacu sau în… sau în… sau în…

7 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page