top of page

De ce liderii poartă măști inutile? SARS-CoV-2 = 0.1 microni.


Măștile chirurgicale obișnuite pe care le vedeți atârnând de urechile lor NU PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR. Sunt făcute doar pentru a proteja pe cei din jur de expectorația purtătorului, materialul textil având pori de dimensiuni între 50-500 microni.


Nici măcar măștile de protecție profesionale de standard N95 cu pori de 0.3 microni diametru nu pot proteja împotriva unui virus SARS-CoV-2 cu dimensiunea de doar 0.1 microni diametru.


Datele acestea tehnice sunt disponibile în spațiul public și sunt discutate chiar de către autorități sanitare ca Centrul American pentru Controlul și Protecția împotriva Bolilor (CDC). Există deasemenea zeci de producători de măști profesionale N95 care detaliază limitele protecției acestor măști precum și modul corect de testare a fiecărei măști înainte de utilizare.


Autoritățile cunosc aceste detalii tehnice.


Medicii au învățat asta încă din facultate.


Jurnaliștii au aflat adevărul de mult.


Voi?


De ce credeți că Iohannis, Orban, Arafat, Rafila și zoaiele de ziariști antiromâni promovează această evidentă minciună și vă obligă prin lege să purtați o botniță INUTILĂ?


De ce credeți că autoritățile, medicii și ziariștii nu se tem deloc de infecție?

Cei care încă susțin că aceste măști ”limitează” pericolul trebuie să se gândească la proporțiile gigantice ale decalajului dintre masca aceasta de trei lei și ”pandemia” care ucide sute de mii de oameni. Ar purta oare autoritățile acești ”pamperși” dacă ar fi în pericol de moarte?


Gândiți cu capul vostru și găsiți în voi curajul de a vă împotrivi minciunii.


#ompentruom

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page