top of page

De ce merită să preluăm controlul procesului electoral.

Timp de 32 de ani partidele politice parlamentare au avut reprezentanți în birourile electorale ale TUTUROR secțiilor de vot din țară și din străinătate.


Timp de 32 de ani s-a furat pe rupte la alegeri dar TOATE aceste partide au acceptat frauda pentru că astfel s-au putut roti la putere prin lansarea de noi sateliți politici controlați de partidele vechi.


Timp de 32 de ani partidele au făcut tot ce au putut pentru ca votul să rămână o mare necunoscută pentru omul simplu și să fie privit ca ceva ”inutil”.


După 32 de ani de democrație parlamentară românii habar nu au cum se desfășoară alegerile, cine controlează votul și în ce fel poate poporul prelua controlul singurei arme pe care o au în lupta cu elitele politice.


Rezultatul?


Resursele naturale au fost vândute pe nimic, mii de întreprinderi românești reprezentative au fost devalizate, dezmembrate și apoi vândute pe bucăți la străini de către partidele politice de mai sus. Printre ele vă amintesc Întreprinderea Electrocentrale (cu filale în toată țara), Întreprinderea de Rețele Electrice (cu filiale în toată țara), Întreprinderea de Distribuție a Energiei Electrice, Întreprinderea de Construcții Metalice, Centrala Minieră Valea Jiului, întreprinderile miniere din întregul bazin carbonifer, întreprinderile pentru extracția și transportul gazului metan, utilaj petrolier, centrale industriale siderurgice de pe tot întinsul țării, centrale de prelucrări metalurgice, întreprinderi de piese de schimb, pentru construcția de tractoare și mașini agricole, de utilaj chimic și armături industriale, de utilaj greu, șantiere navale, motoare electrice, aparate și utilaje pentru cercetări, piese radio și semiconductori, contactoare, elemente pneumatice, Centrala industrială de mașini și utilaje pentru industria ușoară, rafinării de petrol, combinate chimice, de prelucrare a lemnului, exploatare forestieră, producție de ciment, materiale de construcții, extragerea și prelucrarea marmurei, întreprinderi textile, de încălțăminte și de mobilă pe tot cuprinsul țării, industria sticlei și a ceramicii, poligrafie și alte sute de domenii de activitate pulverizate.


Ce urmează?


Pe lângă vânzarea întregii industrii românești partidele care controlează procesul electoral au mai și împrumutat 150 de miliarde de euro cu dobânzi uriașe. Plata acestor datorii va fi însă de peste 300 de miliarde datorită dobânzilor și a termenelor de plată întinse pe zeci de ani.


Pentru a putea continua aceste plăți și pentru a desăvârși vânzarea a ceea ce a mai rămas de vândut partidele trebuie să vă țină în continuare departe de vot. Acesta este motivul pentru care spațiul public este inundat cu mesaje defetiste prin care vi se sugerează să nu vă prezentați la vot, să nu vă interesați de procesul electoral și să nu credeți în puterea singurei arme pe care o aveți la dispoziție, VOTUL.


Priviți în urmă, priviți în viitor și hotărâți-vă dacă în prezent merită sau nu să deveniți experți în procesul electoral, să vă găsiți singuri lideri dintre voi și să-i susțineți pe aceștia la alegeri prin controlul TOTAL al procesului de vot.


Merită?


Doar voi puteți ști asta.


O veți face?


Doar voi puteți ști asta.


Eu știu că merită, știu că o puteți face și știu că în ceea ce mă privește îmi voi face datoria de a vă ajuta să monitorizați procesul electoral.


Țineți alături și ne va fi mai bine.


www.romaniaromanilor.org

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page