top of page

De ce ne-a luat dracu’ pe noi românii și cum putem ieși din rahat înainte ca străinii să tragă apa i


Istoria ne arată că masele nu conduc ci doar execută un program impus.


Popoarele se aliniază ideologiei dictate de propagandă și de acolo, din rând, își urmează destinul, mic sau mare, în funcție de geniul liderilor vremii.

În lipsa unei tradiții personale puternice care să domine prin disciplină, muncă, onoare, camaraderie și educație popoarelor trebuie să li se facă bine cu biciul.


Acesta a fost modelul despotismului luminat al secolelor XVIII și XIX când viața mizeră a popoarelor Europei a fost de multe ori schimbată în bine de spirite puternice ca Frederic cel Mare, împăratul Prusiei, Țarina Caterina a II-a a Rusiei, regele Spaniei Charles al III-lea, împăratul Austriei Joseph al II-lea și împăratul Franței Napoleon Bonaparte.


Biciul despotului binevoitor a ținut locul democrației ateniene atât de prost tradusă și înțeleasă de popoarele moderne.


Faimoasa democrație grecească ne este prezentată ca “puterea întregii populații” când în realitate în acea vreme doar bărbații cu cetățenie ateniană puteau vota însă aceștia reprezentau doar 10-20% din totalul populației. Chiar și așa, din cei 30.000-60.000 de bărbați doar vreo 3.000 participau regulat la întrunirile publice iar din aceștia doar 100-200 luau mereu cuvântul și infuențau votul. Aceștia erau invariabil cei mai bogați, influenți și excelenți oratori, ADEVĂRATA ELITĂ a comunității.


Așadar, din timpuri imemoriale doar cei puternici, educați și curajoși au condus destinele omenirii. Puterea populară este o iluzie. Bunătatea sau răutatea liderilor au decis prosperitatea sau falimentul maselor populare aflate în sfera lor de influență.


Toate aceste modele funcționale trebuie să ne trimită prin veacuri calea de urmat pentru un viitor prosper:


EVOLUĂM CA OAMENI SAU RĂMÂNEM LA MILA INTERESELOR ELITEI VREMII.


Ne văităm că suntem furați și batjocoriți de Iohannis, Orban, Barna, Tăriceanu, Ponta, Tomac, Băsescu, serviciile secrete, americanii, francezii, austriecii, ungurii și nemții? Toți ăștia sunt dușmanii neamului românesc și este normal să vrea să ne fure în favoarea neamurilor lor.


Cu toții au ajuns la butoane pentru că sunt mai abili decât noi, EI SUNT DESPOȚII LUMII NOI, din păcate însă nu sunt luminați.


La adăpostul “democrației parlamentare” suntem furați la vot iar apoi ni se bagă pumnul “legitimității” puterii în gură. Poporul ignorant al vremii moderne nu mai are norocul unor despoți luminați care să taie drumuri noi, să construiască spitale și să reformeze școala românească.


Javrele de la putere sunt străine de neam și de aceea nimic nu se leagă în țară. Deviza lor este “nimic pentru popor totul pentru străinătate”.


De asta le merg toate hoțiile și minciunile legate de “pandemie”, pentru că românii au pierdut controlul celor patru puteri în stat, legislativă, executivă, judecătorească și mass-media.


Cifrele infectaților sunt fanteziste, spitalele sunt goale, legile sunt anticonstituționale și oamenii sunt vânați pe stradă.


Există dovezi pentru toate astea dar poporul nu poate schimba nimic. Românii mor, falimentează și fug din țară dar nu pot opri tăvălugul jegurilor antiromânești.


Cu toate acestea există o cale a neamului, există salvare, există speranță.


În primul rând populația trebuie să-și schimbe felul în care-și alege liderii.

Între voi trăiesc oameni cinstiți, pricepuți și gospodari. Căutați aceste modele dintre voi la nivel local, lideri muncitori și pe care-i cunoașteți individual. Nu mai visați doar la cai verzi pe pereți și lideri educați în străinătate pe la școli înalte. Oamenii locului sunt salvarea voastră și pe ei trebuie să-i promovați pe liste ca independenți. Politica centrală depinde de liderii locali din sate, comune și centrele industriale din teritoriu.


“Omul sfințește locul” trebuie să înlocuiască otrava votului pe liste de partid.


În al doilea rând, asigurați-vă că în ziua votului nu sunteți furați la urne. Trimiteți observatori LOCALI la secțiile de vot și nu lăsați partidele să-și facă jocul antiromânesc. De îndată ce este semnat procesul verbal final ieșiți și faceți public rezultatul. În felul acesta serviciile secrete nu vor mai putea falsifica votul deși vor încerca asta cu disperare. Cu cât sunteți mai mulți cu atât scorul alegerilor va fi mai exact.


Avem nevoie de doar 20.000 de români pentru a afla adevărul de la urne.


Acesta este începutul unei democrații adevărate.


Trăiți vremuri revoluționare și puteți rămâne în istorie ca masă de manevră sau făuritori de drum nou.


Care cale este mai atractivă?


În ce mă privește vă pun la dispoziție tot ce vă trebuie pentru a trimite observatori la alegeri, legislație, organizare, comunicare. Găsiți totul pe site-ul romaniaromanilor .org.

De îndată ce se confirmă data alegerilor pornim la drum cu Oglinda Politică (adevărul despre candidați) și cu o rețea de comunicare nou-nouță tip facebook dar total independentă.


Deasupra tuturor acestor măsuri imediate trebuie să se așeze însă nevoia renașterii României tradiționale, disciplinate, muncitoare și educate, unită prin onoare și întrajutorare.


Acolo ne putem întâlni cu toții, om pentru om, soartă pentru soartă.


Nu este greu dar cere timp.


Să fim noi generația renașterii!


La drum!


#ompentruom

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page