top of page

De ce nu le pasă românilor de propriile resurse naturale

Ieri, 17 mai 2022, vă explicam de ce îl doare pe român în koor de lupta civică, de suveranism și de ieșitul în stradă.

Astăzi vreau să vă explic pe scurt de ce îl doare pe român în koor și că parlamentarii au dat pe gratis străinilor și gazele naturale aflate în platoul continental al Mării Negre. Conform proaspăt votatei legi off-shore companii străine vor extrage gazul românesc, îl vor transporta în afara țării și îl vor vinde tot peste hotare FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ ROMÂNILOR CEVA. Privind în urmă la cei 32 de ani de ocupație străină observăm că indiferent de randamentul oricărei ramuri industriale românul de rând nu a beneficiat ÎN NICI UN FEL de pe urma profiturilor obținute DEȘI ACELE ÎNTREPRINDERI DE STAT AU FOST MEREU ÎN PROPRIETATEA POPORULUI.

În ciuda celor 130 de miliarde de euro datorii și a celor trei mii de miliarde produse timp de trei decenii românii nu au ce mânca în spitale, merg pe drumuri pline de gropi, își trimit copiii la școli dărăpănate și sunt batjocoriți de polițiști, procurori și de judecători. Cu alte cuvinte banii LOR nu ajung niciodată LA EI.

Hai să admitem prin absurd că jegurile din parlamentul României ar fi dat o lege prin care TOT profitul exploatării ar fi revenit țării noastre.

Credeți că poporul român ar fi văzut vreun ban rezultat din exploatarea gazelor? Credeți că s-ar fi regăsit vreun ban în drumuri, spitale și educație?

Așa cum tot ce se produce în țară la ora actuală este controlat de străini și de ticăloșii trădători ai întregii clase politice românești la fel s-ar fi întâmplat cu fiece leuț rezultat din exploatarea perimetrelor gazeifere din mare oricare ar fi fost șmecherii care ar fi câștigat drepturile de exploatare, transport și valorificare.

Acesta este motivul pentru care românul de rând nu protestează în stradă împotriva nelegiuirii. El știe instinctual că nu poate sta la masa boierilor și că oricine ar câștiga lupta pentru resursele naturale românești va lua banii ca și până acum.

În ceea ce privește cele două găști de golani din parlament, mă refer la PSD și la PNL, aceștia s-au unit la ordin extern, executat întocmai și la timp de către PREȘedintele Iohannis, tocmai pentru a putea trece prin parlament orice lege fără bătăi de cap.

Vreau să înțelegeți că această luptă a lor nu vă privește pe voi, sărăcimea, ci este legată de elite străine care se bat pentru resursele noastre. Având în vedere situația actuală a conștiinței de neam românesc poporul NU POATE EMITE PRETENȚII ASUPRA PROPRIILOR RESURSE. Un al doilea aspect demn de reținut este eșecul lamentabil al suveraniștilor aflați la periferia luptei civice. În ciuda mesajului lor conservator oricine poate vedea că aceștia nu au reușit să convingă nici un membru al vreunei elite cu bani să-i sprijine și din acest motiv lupta lor civică rămâne prizoniera câtorva conturi de feisbuci și mai nou telegram, weme și mai știu eu ce rețele la fel de anonime și controlate de cei care le-au lansat. În țara celor 25 de milioane de români (pribegii incluși) suveraniștii de pe feisbuc abia strâng câteva sute de protestatari în stradă.

Așadar, vreau să înțelegeți că românul nu ia nici o atitudine împotriva furtului pentru că știe că oricine ar câștiga lupta pentru resurse acestea ajung în buzunarele unei elite, vechi sau noi, și nu în buzunarele lui.

Ce este de făcut?

La fel cum s-a întâmplat mereu în istorie, este nevoie de apariția unei elite naționaliste și suveraniste care să aibă bani, influență și voința de a face bine neamului românesc. Dacă nu avem așa ceva atunci putem începe să construim NOI TOȚI această nouă elită prin contribuții financiare, relații inter-umane, iubire de neam românesc și educație.

Dacă nu mai avem elită hai să ne facem noi una nouă sprijinită pe tradiții vechi și sănătoase. Cât timp ne va lua? Nu contează timpul ci viața, supraviețuirea neamului românesc, minunatul nostru neam românesc.

La treabă români, oricât de puțini ați mai rămas. Viitorul copiilor voștri vă așteaptă!

25 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page