Definiția Libertății Pure

Nu mai pot cu “drepturile garantate” și “drepturile fundamentale”. Toată suflarea românească vrea drepturi dar le cere de la alții. Încerc să urmăresc LIVE-uri și emisiuni TV dar renunț rapid pentru că peste tot modelul este același: “avem drepturi și oamenii răi vor să ni le ia”. Când pornești de la premiza asta ești pierdut din start pentru că implantezi în mentalul colectiv convingerea că drepturile noastre sunt controlate de ALTCINEVA.

Hai să lămurim o dată pentru totdeauna cum stăm ca să știm de unde trebuie să începem lupta.

Așa cum Immanuel Kant a explicat în eseul său excepțional, “Critica Rațiunii Pure”, există UN SINGUR FEL DE LIBERTATE:

Această libertate se poate defini pe scurt cam așa:

“EU decid ce vreau să fac și apoi fac doar ce am decis EU că vreau să fac”.

De aici decurg toate “drepturile” imaginabile și doar de aici.

De îndată ce ALTCINEVA îți zice ce să faci sau decide pentru tine ce e bine și ce e rău nu mai ești nici liber și nici nu mai ai drepturi “fundamentale” sau și mai hilar, “garantate”.

Așadar, hotărâți ce vreți și faceți ce vreți. Altfel nu merge. Basmul cu drepturile garantate este la fel de gogonat ca și sloganul revoluției franceze dintre anii 1789-1799 care zicea că “ne-am născut toți egali”.

Este clar?

Așa, gata, m-am răcorit.

Cu drag la voi toți visătorii de drepturi și libertăți.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022