top of page

Definiția Libertății Pure

Nu mai pot cu “drepturile garantate” și “drepturile fundamentale”. Toată suflarea românească vrea drepturi dar le cere de la alții. Încerc să urmăresc LIVE-uri și emisiuni TV dar renunț rapid pentru că peste tot modelul este același: “avem drepturi și oamenii răi vor să ni le ia”. Când pornești de la premiza asta ești pierdut din start pentru că implantezi în mentalul colectiv convingerea că drepturile noastre sunt controlate de ALTCINEVA.

Hai să lămurim o dată pentru totdeauna cum stăm ca să știm de unde trebuie să începem lupta.

Așa cum Immanuel Kant a explicat în eseul său excepțional, “Critica Rațiunii Pure”, există UN SINGUR FEL DE LIBERTATE:

Această libertate se poate defini pe scurt cam așa:

“EU decid ce vreau să fac și apoi fac doar ce am decis EU că vreau să fac”.

De aici decurg toate “drepturile” imaginabile și doar de aici.

De îndată ce ALTCINEVA îți zice ce să faci sau decide pentru tine ce e bine și ce e rău nu mai ești nici liber și nici nu mai ai drepturi “fundamentale” sau și mai hilar, “garantate”.

Așadar, hotărâți ce vreți și faceți ce vreți. Altfel nu merge. Basmul cu drepturile garantate este la fel de gogonat ca și sloganul revoluției franceze dintre anii 1789-1799 care zicea că “ne-am născut toți egali”.

Este clar?

Așa, gata, m-am răcorit.

Cu drag la voi toți visătorii de drepturi și libertăți.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page