top of page

Depopularea planetei în formatul democraților americani

Iată depopularea planetei în varianta ei cea mai grotescă.


În SUA o mamă însărcinată în ultima lună își scrie pe burtă cuvintele “ÎNCĂ NU ESTE FIINȚĂ UMANĂ” (vezi foto).


De ore bune America a luat foc deoarece Curtea Supremă a decis ca legile pro-avort să fie lăsate la latitudinea fiecărui stat component al federației. Această decizie a anulat o lege veche de peste 80 de ani care legifera avortul la nivel federal.


Speriați că decizia poate încetini depopularea planetei democrații americani de la vârf îndeamnă deja populația la insurecție în mod deschis și nerespectarea deciziilor Curții Supreme. Vi se pare cunoscută această atitudine?


Sloganul zilei este acum “MY BODY, MY CHOICE” adică “CORPUL MEU, ALEGEREA MEA” și toți liderii democrați o strigă din toți bojocii. Joe Biden, Nancy Pelosi, Maxine Waters și Alexandria Ocasio-Cortez au ieșit deja public să îndemne la nesupunere civică și la încălcarea legii prin nesocotirea hotărârii Curții Supreme a SUA.


Aceleași păpuși globaliste strigau mai deunăzi exact contrariul, spuneau că nimeni nu are dreptul la propriul corp și că omenirea trebuie să se vaccineze chiar împotriva voinței sale.


Aceleași personaje schimonosite de ură împotriva umanității au inundat planeta cu bani fără acoperire în mărfuri și servicii provocând cu bună știință inflația care decimează viitorul financiar al omenirii.


Priviți cu atenție fotografia și gândiți-vă că cei care au convins-o pe amărâta aia să poarte acel mesaj apocalipic pe pântec sunt aceeași care controlează astăzi serviciile de informații românești și prin ele dau legi, pervertesc justiția și distrug școala copiilor noștri.


Dacă vă place fotografia de mai jos atunci continuați să trăiți viața de supus în colonia americană.


Dacă însă vă șochează acel pântec marcat de ură împotriva vieții și perpetuării speciei umane atunci ridicați-vă și fiți din nou OAMENI așa cum au fost înaintașii noștri.


Educația este prima armă din arsenalul suveranismului.


Găsiți un set complet de instrucțiuni și informații despre lupta civică la mine pe site.


Învățați principiile luptei civice apoi formați comunități suveraniste și împreună porniți BĂTĂLIA PENTRU ROMÂNIA.


Împreună puteți face orice vreți!


Iubire de neam, curățenie sufletească, educație.


www.romaniaromanilor.org

34 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page