top of page

Deputații au votat ieri în masă împotriva libertăților voastre așa cum era de așteptat pentru ca STA


Cârdășia antiromânească a întregii clase politice a fost dovedită fără echivoc prin cvasi-unanimitatea aprobării unei legi evident anticonstituționale.


În următoarele zile complicii lor din presă vă vor umple capul cu vrăjeli modelate de experți în manipulare pentru a vă rătăci în amănunte și a nu observa că totul se mișcă împotriva voastră.


Tot în următoarele zile câteva sute de oameni vor ieși în stradă la proteste izolate, vor fi ignorați complet de presă, suveraniștii virtuali de pe facebook vor posta lupi dacici și citate din Petre Țuțea și cu asta cam basta.


Acesta este profilul macro-social pe care pariază mai marii planetei atunci când fac blestemății în România. Românii sunt previzibili iar serviciile secrete știu că nu există nici un risc de revoltă reală.


DE ASTA ÎȘI PERMIT SĂ VĂ DEA ȘUTURI ÎN GURĂ FĂRĂ FRICĂ.


La fel vor face antiromânii și în toamnă când vă vor fura la urne ca-n codru, fără frică, fără rușine, fără remușcări.


Mai sunteți maxim patru milioane de suflete românești în spațiul carpato-danubiano-pontic. Deși v-au năpădit străinii mai aveți șansa de a rezista ca o minoritate identitară de 25% în parlament iar astfel puteți dăinui.


Cum puteți redeveni relevanți la voi acasă chiar și așa ca o minoritate?


Singura soluție imediată și realizabilă este să aflați adevărul de la urne, oricare ar fi el.

Trebuie să trimiteți observatori la TOATE secțiile de vot pentru a stăvili frauda computerizată de după raportare și centralizare. Nu este ușor dar este un început, singurul viabil în prezent.


Acolo și numai acolo, la urne, sunteți LIBERI ȘI ATOTPUTERNICI. AFLAȚI ADEVĂRUL DE

LA URNE ORICARE AR FI EL.


Chiar dacă la început nu veți avea multe opțiuni viabile măcar veți opri hoția de DUPĂ vot, atunci când clasa politică pune cifre din burtă și anulează voturi după pofta inimii.


Dintre toate iluziile și visurile luptei naționale acesta este, pentru moment, cel mai fezabil. Este un început, nu așteptați minuni și pregătiți-vă pentru dezamăgiri, trădări, sabotaje și infiltrați ai serviciilor.


Este, mai presus de orice, un proiect real, pe termen lung, care poate aduce împreună câteva mii de români, vă poate arăta ce înseamnă lupta reală și va naște lideri DINTRE VOI ȘI PENTRU VOI.


Am creat un website unde explic această luptă în detaliu, romaniaromanilor .org.


Aveți acolo legislația electorală, modurile de fraudare și materiale pentru pregătirea observatorilor voluntari.


Mă pot implica total în acest proiect și am pregătită și o rețea de comunicare paralelă, similară cu facebook pentru a nu fi cenzurați.


Până acum nici unul dintre naționaliștii virtuali de pe facebook nu a fost interesat de acest proiect deși DOAR LA URNE AVEȚI PUTERE și de aceea trebuie să aflați adevărul votului.


Eu voi continua să strig până mă va auzi cineva.


Voi trimite acest material, din nou, la toți liderii de opinie din spațiul public, un fel de SOS în sticlă în care marinarii își puneau ultimele speranțe.


MINORITATEA ROMÂNEASCĂ DIN ROMÂNIA ARE NEVOIE DE VOCI ÎN PARLAMENT.


Dintre voi, cititorii mei, se pot alege aceste voci.


CUM VEȚI JUCA ACEASTĂ CARTE ISTORICĂ?


___________\\\\\/////__________


Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.


Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.


Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.


Și nu voi renunța!

Și nu mă voi îndoi!

Și voi izbândi!


România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page