top of page

Despre AUR și George Simion. Iar…

Fac ce fac și descopăr mizerii despre ăștia. Încerc să-i cred că sunt suveraniști, încerc să găsesc ceva bun de spus despre ei ca să mă împac oarecum cu mulți dintre cititorii mei suveraniști dar parcă e un făcut și rahatul ce-i înconjoară pe cei de la AUR ține cu tot dinadinsul să-mi facă viața grea.

Ultima dumă despre ei este știrea că Simion l-a ales ca șef de campanie electorală 2024 pe nimeni altul decât… Adrian Ragnar Thiess.

Nu știți cine e domnul Thiess?

Este fostul consilier al lui… Iliescu (hahaha) al lui Sorin Oprescu (PSD, hahaha), al lui Dan Diaconescu (PPDD- Elodia stuff, hahaha) și, și, și…. da ați ghicit, al lui Klaus Iohannis la alegerile din 2014 (hahaha)!

În timpul liber Adrian face combinații politice și sportive, reușind prin relațiile pe care le are să-l aducă la București pe Etienne Davignon, șeful organizației … Bilderberg!

Tare Adi dar mai tare e Simion al nostru să se combine cu alde ăștia.

Voi ce credeți, e de bine că suveranistul șef folosește echipe de promovare plătite și folosite în trecut de toate pocnitorile antiromânești care au cocoșat neamul nostru?

Cum vă imaginați ședințele dintre ei, Adi povestindu-i lui George ce șmecher a fost el când i-a păcălit pe români să-i voteze pe Iliescu, Iohannis și plevușca lor.

E mișto ce vă spun eu sau ce?

AUR are viitor, mai ales acum că intră-n lumea bună a sforarilor de lux!

Iar voi o să-i votați pe ăștia și iar o să vă luați ditamai țeapa dar cred că vă și place, altfel v-ați deștepta după 30 de ani de păcăleli.

Până la țeapa regulamentară bucurați-vă că Simion merge prin țară după semnături ca să-l dea jos pe ăla pus acolo cu ajutorul lui Adi care vrea să-l pună pe el pe tronul României.

Încă ceva, simt că la pachet cu Simion o să începeți să auziți de o unire cu Moldova și sunt sigur că o să vă uitați la asta ca la soare.

Deh… popoarele nu înțeleg niciodată de unde le vine beleaua iar când află li se bagă pe gât alți și alți salvatori.

Fiți deștepți că puteți!

Mă găsiți și pe Telegram la https://t.me/suveranitate.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page