top of page

Despre suspendarea președintelui României. Ghid pentru avansați

Despre suspendarea președintelui. Ghid pentru avansați.

Continuăm saga suspendării începută cu ghidul pentru începători pe care l-am publicat mai devreme.

În teorie decizia finală de suspendare este a poporului care este chemat să se pronunțe printr-un referendum.

Până la referendum hai să vedem care este mecanica parlamentară.

Avem în total 466 de beșnițe trădătoare care fac umbră degeaba podelelor din parlament. Pentru inițierea procedurii de suspendare este nevoie de 117 din ele iar pentru aprobarea referendumului este nevoie de 234, adică jumătate plus unu.

AUR-ul simionesc are 43 de voturi deci le trebuie încă 74 ca să pornească discuția și 191 ca să facă referendum.

Practica parlamentară a ultimilor 32 de ani de mizerie morală și habarnism politic ne arată că maxim 5% din parlamentari votează ALTFEL decât le ordonă șefii de la vârf. Asta înseamnă că din cele 423 de beșnițe din afara AUR doar vreo 21 ar avea sânge-n instalație să voteze de nebuni așa cum le dictează conștiința.

Hai să dublăm numărul ăsta ca să acoperim eventualele erori statistice (se numesc “standard deviation”). Ajungem astfel la 42 de rătăciți care ar putea vota cu simi al nostru.

Ajunși aici imaginați-vă că avem de-a face cu nu mai puțin de 42 de răzvrătiți care vor avea zile fripte dacă-și trădează stăpânii. Știind cum se ajunge-n parlament și cine populează menajeria vă imaginați cât curaj au aceștia să le pună masa-n cap la stăpâni…

Observați că până acum n-am zis nimic de cei 43 de auriți pe care din mărinimie îi consider suveraniști și pro-suspendare.

Cam asta e realitatea din parlament adică acolo unde se hotărăște soarta suspendării.

Pe drumul spinos al suspendării mai așteaptă un animal fioros care este ținut în viață chiar de președinte și de șefii beșnițelor, mă refer la cei nouă judecători ai Curții Constituționale. Toți cei nouă sunt numiți pe termen lung și pe bani grei chiar de către președinte și partidele parlamentare.

Trag nădejde că știți cu toții ce dezastre de hotărâri motivate politic au luat judecătorii noștri. Imaginați-vă deci cum vor judeca ei cererea de suspendare a celui care i-a pus acolo…

Să spunem de dragul discuției că beșnițele o iau razna și intră pe ogorul suveranist gata să-i dea un șut în dos președintelui german. Chiar și așa fiind este nevoie de un referendum prin care este întrebat poporul dacă vrea să scape de friț.

Și astfel se ajunge la Autoritatea Electorală și la STS pentru organizare, numărare, validare, rahat cu perje, etcetera, bla bla bla sau cum numesc ei procesul electoral fraudat la greu de zeci de ani și care este controlat la sânge de președinte.

Mai țineți minte referendumul pentru familie? Dar pe ăla pentru demiterea președintelui Traian “se scufundaseu” Băsescu? Să fim deci serioși că vă știu oameni cu creier în cap 🙂.

Iată așadar care este practica legală și realitatea naturii umane ce domină parlamentul din România.

Acum gândiți-vă la Simion cum strânge el semnături de la popor cu singurul scop de a arăta el la beșnițe că poporul e supărat și vrea suspendare. Și beșnițele vor vedea pe Simion cu semnături și vor suspenda pe jucătorul nostru de golf din respect pentru poporul supărat.

Așa-i că vă apucă râsul și că vă întrebați DE CE oare strânge Simion semnături dacă acestea sunt inutile pentru suspendare?

Păi or fi ele inutile pentru suspendare dar devin foarte utile pentru alegerile care vin, vin, calcă totul în picioare 😉 . Nu știți cum devin ele utile pentru alegeri? Vă povestesc asta atunci când începem organizarea unei formațiuni pentru monitorizarea procesului electoral. Până atunci găsiți informații pe site-ul meu, http://www.romaniaromanilor.org

Vreau să fiu bine înțeles, nu spun că suspendarea este imposibilă ci că aceasta este improbabilă pe calea aleasă de Simion.

Presupun că știți că “posibil” și “probabil” sunt concepte foarte diferite.

Fiți deștepți că puteți 🙂

Mă găsiți și pe Telegram la https://t.me/suveranitate și la https://bogdanvasile.blog

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page