Diana Șoșoacă fostă #rezist s-a dat de trei ori peste cap și a devenit zâna zânelor și senator AUR n

Ce crede poporul: Weber ne apără, Șoșoacă se ia de piept cu dușmanii țării și Simion redă parlamentul românilor.

Ce nu știe poporul: Cei trei sunt doar caricaturi învelite în poleială tricoloră și își bat joc de adevărata luptă naționalistă.

Iată mai jos adevărul despre ei iar la finalul articolului aveți o colecție de dovezi despre activismul haștag al AURitei Șoșoacă.

Oriunde privești în spațiul public tradițional dai cu ochii de lacrimi, jale și cuvinte de susținere pentru Renate Weber care a fost până de curând Avocat al Poporului în România. Pe facebook e și mai mare tragedia, acolo curge cu mulțumiri, emoticoane cu fețe în lacrimi, osanale și felicitări. Pe stradă ies oameni cu flori în fața ei mai abitir ca la întoarcerea trupelor de pe front.

Comedia este că iubirea și admirația nu vin din partea haitei de lachei umili ai dușmanilor pe față ai neamului românesc precum Iohannis, Câțu, Barna, Orban sau Cioloș ci din partea pretinșilor naționaliști precum Diana Șoșoacă, George Simion și zeama lungă a parlamentarilor din PSD și AUR acompaniați de vocile analiștilor de ocazie din spațiul public.

Motivul susținerii este pasămite în semn de mulțumire pentru sesizările făcute de Avocatul Poporului împotriva măsurilor abuzive ale autorităților pe timpul falsei pandemii SARS-CoV-2. Ca și când Weber a făcut aceste sesizări din prea plinul iubirii ei pentru români și nu pentru că există mii de sesizări din partea cetățenilor care s-au adresat instituției Avocatului Poporului obligând-o astfel pe Weber să ia, chiar și numai formal, atitudine.

Pentru cei dintre voi care nu sunteți hotărâți dacă să pupați sau să scuipați iată câte informații în legătură cu eroina Weber iar mai jos vorbim puțin despre Șoșoacă și Simion, aceste caricaturi învelite în poleială tricoloră:

 1. Membră a Grupului Spinelli a federaliștilor europeni care susțin desființarea statelor naționale. Iată ce scrie în manifestul acestei organizații din care face parte eroina lui Șoșoacă și a lui Simion: „Naţionalismul este o ideologie a trecutului. Obiectivul nostru este acela al unei Europe federale şi post-naţionale, al unei Europe a cetăţenilor.

 2. Mare susținătoare a mișcării LGBT în Parlamentul Europei. Iată ce a votat Weber deși colegele ei s-au abținut în ziua votului: ”Solicită Comisiei Europene şi statelor membre ale Uniunii Europene să recunoască uniunile şi căsătoriile homosexuale încheiate în alte ţări; Solicită Comisiei să colaboreze cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru a elimina „tulburările de identitate de gen” de pe lista tulburărilor mentale şi de comportament; Solicită sensibilizarea cetăţenilor cu privire la drepturile lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transsexualilor şi hermafrodiţilor; Solicită garantarea libertăţii de exprimare şi de întrunire, în special în ceea ce priveşte paradele şi evenimentele similare; Solicită abţinerea de la adoptarea de legi şi revizuirea legilor existente care limitează libertatea de exprimare în legătură cu orientarea sexuală şi cu identitatea de gen”.

 3. Consiliera fostului Președinte Traian Băsescu în domeniul legislativ și constituțional. Iată cum a fost impusă Weber la Cotroceni, povestește altă poamă a luptei naționale, Cozmin Gușă: “Băsescu îmi zice, băi, trebuie să mă ajuți într-o chestie cam cotoioasă. Tocmai am semnat decretul și-am numit-o pe Renate Weber consilier prezidențial pe justiție, dar acum aș vrea s-o impunem pe Monica Macovei ministru al justiției. Știi că Boc e fricos, Blaga nu se bagă, tu ai autoritate în BPN (al PD), și numai tu poți s-o faci! Mă uit lung și mirat la el, apoi îi zic: “Traiane, ce-ai pățit? Pe una nici n-o cunoști, pe cealaltă o detești, oamenii serioși din sistemul judiciar nu dau doi bani pe astea două, sunt “fufele” lui Soros, nu miroase bine! Totuși e vorba despre justiție și reformă, cum dracu să lucrezi cu personajele astea? El mă întrerupe împăciuitor, și-mi zice: “Da mă, știu, știu, dar hai să nu extindem discuția, am luat deja decizia, și te rog mult să m-ajuți! Și-apoi, râzând în stilul lui, îmi aruncă deja obișnuitul: “Ce p… mea, nu tu îmi tot repeți de câteva zile că acum sunt Președintele României, deci să-mi impun strategia?!” Mai jos Gușă adaugă: ”Abia peste 2-3 ani am realizat că Băsescu m-a folosit pentru ca să impună “foaia de parcurs” pe care o decisese împreună cu “tatăl” celor două, miliardarul George Soros, care-a condus de-atunci justiția românească, prin intermediari gen Weber sau Macovei, mai apoi Kovesi și alții! Renate Weber a condus Fundația Soros în România și înainte de a merge la Cotroceni, și după ce-a plecat de la Băsescu. Din ambele posturi, a generat acțiuni antinaționale, destule cu caracter MIZERABIL (ca să folosesc expresia lui Rareș Bogdan), acțiuni pentru care NICIODATĂ NU ȘI-A FĂCUT MEA CULPA! Asta o face total necredibilă pentru mine, și-acum când și-a schimbat total discursul, n-o pot vedea decât ca pe un “lup îmbrăcat în blană de oaie”, care așteaptă momentul potrivit pentru o nouă “crimă”, și ca mine, or fi mai mulți”.

 4. Preşedinte al Consiliului National al Fundaţiei pentru o Societate Deschisa (Soros) în perioadele 1998 – 2005 şi martie 2006 – noiembrie 2007. Iată lista celor care au fost colegi cu a noastră Renate WEBER și care au pus umărul la devalizarea României, distrugerea culturii noastre și la dispariția capitalului românesc împreună cu ea. I-am evidențiat cu litere mai groase pe cei mai ai dracului detractori ai românismului.

 5. Sandra Pralong – fost consilier al președintelui Emil Constantinescu, acum este consiler al președintelui Klaus Iohannis.

 6. Alexandru Lăzescu – fost director al TVR

 7. Andrei Pippidi – istoric, membru în Comisia care a elaborat Raportul Tismăneanu și Raportul Elie Wiesel privind participarea României la Holocaust

 8. Vladimir Tismăneanu – politolog,președinte al Comisiei Prezidentiale de Analiză a Dictaturii Comuniste din România

 9. Andrei Pleșu – scriitor, Ministru al Culturii (28 decembrie 1989 – 16 octombrie 1991), Ministru de Externe (29 decembrie 1997 – 22 decembrie 1999), membru al CNSAS(2000 – 2004), consilier al președintelui Traian Băsescu ( decembrie 2004 – mai 2005)

 10. Catrinel Pleșu – fost director, Centrul Naţional al Cărţii, din cadrul ICR (2009 – 2012)

 11. Mihai Șora – filosof, Ministrul Educației (decembrie 1989 – 28 iunie 1990), prezent, deși are 101 ani, la toate manifestațiile inițiate de colegii lui soroșiști

 12. Liviu Antonesei – scriitor, jurnalist

 13. Alin Teodorescu – sociolog, primul președinte al GDS, consilier al premierului Adrian Năstase, Ministru cancelar, șeful Cancelariei Primului Ministru Adrian Năstase, fondator IMAS

 14. Andrei Marga – filosof, Ministru al Educației (1997 – 2000), Ministru de Externe (mai 2012 – august 2012), președinte al ICR (septembrie 2012 – iunie 2013), cel care l-a promovat pe Klaus Iohannis în 1999, când nu auzise nimeni de acesta nici în Sibiu.

 15. HR Patapievici – filosof, membru al CNSAS (2000 – 2004), președinte al ICR (2005 – 2012).

 16. Mircea Mihaieș – critic literar, eseist, fost vice-președinte al ICR( 2005-2012)

 17. Mihai-Răzvan Ungureanu – consilier al Președintelui Iohannis, fost ministru de externe (2004 – 2007), șef al SIE (2007 – 2012), premier al României (februarie 2012 – mai 2012), instalat de Klaus Iohannis director SIE

 18. Cristian Pârvulescu – politolog, președintele Asociației „Pro Democrația”

 19. Victor Rebengiuc – actor, susținător înfocat al lui Klaus Iohannis în campania electorală, pozează în patriot

 20. Sabina Fati – jurnalist România Liberă, revista 22

 21. Andrei Oișteanu – etnolog, antropolog, membru în Comitetul educațional al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”

 22. Andreea Pora – jurnalist

 23. Teodor Baconschi – teolog, fost ministru de Externe, decembrie 2009 – ianuarie 2012, ambasador al României la Vatican, în Portugalia, San Marino. Secretar de stat în MAE(2005-2006), Consilier al Președintelui Traian Băsescu (2006 – 2007)

 24. Monica Macovei – europarlamentar, fost Ministru al Justiției(2004 -2007), fost candidat la președinția României

 25. Alina Mungiu – politolog, șef al Știrilor TVR (1997 – 1998), a fondat Societatea Academică din România, profesoară la SNSPA, profesor în Gemania, susține politica emigraționistă a lui Merkel, în 2014 a făcut propagandă electorală pentru Klaus Iohannis

 26. Stelian Tănase – scriitor, președinte-director general al TVR, fost director la Realitatea TV și TVR

 27. Laura Ștefan – membră a ONG-ului “Expert Forum”, director în Ministerul Justiției( 2005-2007), a fost declarată expert – anticorupție de către Ambasada SUA

 28. Adrian Cioroianu – istoric, decan al Facultății de Istorie a Universității București, a fost unul din susținătorii introducerii Manualelor alternative, inițiativă a Fundației Soros. Fost senator, de Timiș, fost europarlamentar, fost ministrul de externe (aprilie 2007 – aprilie 2008), turnător la ambasada americană

 29. Rodica Culcer – jurnalist, fost referent la Ambasada SUA de la București( 1985 – 1991), fost director al Știrilor TVR

 30. Adrian Cioflâncă – cercetător științific, fost membru al CNSAS, coator al Raportului Tismăneanu și al Raportului Elie Wiesel.

 31. Stere Gulea – regizor, fost președinte al TVR

 32. Gabriel Liiceanu – filosof, director al Editurii Humanitas( fosta Editură Politică)

 33. Sorin Ioniță – politolog, fost consultant al Consiliului Europei, Băncii Mondiale şi UNDP pe Europa de Est şi Balcani; reprezentant al României ȋn Comitetul Economic şi Social European (EESC), sectiunile Transport-Energie şi Mediu-Agricultură, fost membru în Comisia Prezidențială Pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice

 34. Smaranda Enache – președinte al ONG-ului Liga Pro Europa, fost ambasador al României în Finlanda (1998 – 2001)

 35. Edward Helvig – șef al SRI, fost director General al Institutului de Studii Sociale, Fost consilier al Ministrului de Interne, C. Dudu Ionescu, Fost consilier al lui Mugur Isărescu, fost deputat de Bihor, fost europarlamentar, actualmente instalat de Klaus Iohannis director SRI fost Ministru Dezvoltării Regionale și Turismului în Guvernul Ponta

 36. Radu Filipescu – nepotul fratelui lui Petru Groza, membru fondator al GDS

 37. Armand (Armant-Constantin) Goșu – istoric, fost consilier al Ministrului de Externe (2010 – 2012), fost membru al Comisiei Prezidențiale pentru analiza Dictaturii Comuniste în România, fost director al Institului Român pentru Istoria Recentă

 38. Dan Perjovschi – desenator, ilustrator

 39. Mircea Toma – activist, ActiveWatch.

 40. Mihail Bumbeș – istoric, co-fondator al ONG-ului Miliția Spirituală, cercetător în cadrul IICCMER. A obținut, prin Miliția Spirituală, o bursă de 30.000 de dolari de la CEE Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

 41. Claudiu Crăciun – politolog, lector al Catedrei de Științe Politice și Studii Europene de la SNSPA, fost expert în cadrul Secretariatului General al Guvernului şi Ministerului Educaţiei (2004-2009). Lucrarea sa “The Learning Government Research Project:Assessing Policy Making Reform in Romania” a fost editată sub auspiciile Open Network Society și a Centrului pentru Studii Politice din cadrul Universității Central Europene, ambele înființate de George Soros.

Iată așadar personajul pe care-l susțin noii naționaliși români Diana Șoșoacă și George Simion împreună cu multe alte voci din spațiul public.

Oare de ce o susțin aceștia cu atâta ardoare pe această femeie care a făcut atât rău neamului românesc?

Pentru că și ei sug de la aceleași biberoane antiromânești ca și Weber et Co. numai că ei au primit ordin să o ardă pe naționalism și în felul acesta să-i bage în ceață încă patru ani pe iubitorii de neam românesc disperați să-și găsească lideri care să preia stindardul românismului și să-l reașeze în Parlamentul ocupat astăzi de otrepe, alogeni și slugile lor trădătoare.

Vreți dovezi?

Iată cum promova Șoșoaca metamorfozată în Ecaterina Teodoroiu mizerii precum USR-PLUS și Laura Codruța Kovesi până de curând. Am pus laolaltă o colecție pentru cei care vor adevărul despre Șoșo a noastră care poartă ie și năframă:

Mai țineți minte recent pe AURita Șoșoacă, cea care se dădea de ceasul morții când cu pelerinajul la Sfânta Parascheva? Iată ce posta la ea pe facebook, madam fostă haștag rezist plângându-se ăn 2017 că ne sunt copiii „spălați pe creier” de către părinții care îi duc chiar la … moaștele Sfintei Parascheva! Își bate Șoșoacă joc de voi pe față.

Aici Șoșo iubea tare pe haștagi și pe Codruța Kovesi:

Aici Șoșo o felicita pe Laura Codruța Kovesi pentru întreaga activitate:

Aici Șoșo îi dădea dreptate hahalerei de Timmermans în legătură cu Kovesi:

Iată cum promova Șoșoacă formațiunile USR-PLUS pe pagina sa de facebook în 2019.

Șoșo de la AUR-ul lui Simion bagă tare cu ”penalii”

Luptătoarea fruntașă dă-n jandarmi fără ezitare…

Pe 11 august 2018, Șoșoacă distribuia chemarea de a se ieși din nou în stradă postată de ONG-ul Sorosist ”Funky Citizens”

În 20 martie 2018, după ce Ciuvică, Gâdea și gașca de la Antena 3 (alte poame globaliste deghizate în justițiari) erau obligați să-i plătească despăgubiri morale Codruței Kovesi pentru campaniile de linșaj mediatic la care o supuseseră, Șoșoacă își manifesta satisfacția pe Facebook

Pe 26 mai 2019, Șoșoacă radia de fericire la vederea mobilizării diasporei în sprijinul USR și PNL și le mulțumea oamenilor că sprijină lupta acestor partide împotriva hoției și corupției

Pe 15 ianuarie 2019, actuala senatoare AUR îi susținea pe Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu, acuzând CNA că este o instituție în slujba PSD

Pentru cunoscători iată și o mică piedică în calea uitării în ceea ce privește iubirea dintre George Simion și Traian Băsescu:

Azi 8 august George Simion şi Băsescu s-au aliat pentru a crea România Mare - YouTube

Concluzia acestui articol este următoarea:

Weber, Șoșoacă, Simion și cei din jurul lor sunt susținuți de dușmani ai neamului românesc iar ascensiunea fulminantă a acestora și accesul în Parlament sunt opera acelorași servicii de informații controlate din afară care năruie țara de zeci de ani fără încetare.

Tot ce fac și zic aceste caricaturi este fals și are doar un singur scop, să țină electoratul naționalist blocat în același carusel în care se învârtea atunci când PSD-ul era la putere.

Nu uitați români, atunci când se bat câinii pe un ciolan nu însemnă că o să-i fie bine ciolanului ci doar câinelui care-l câștigă”. Așa este și cu ”lupta” dintre AUR și USR-PLUS-PNL-UDMR, țara este ciolanul iar ei sunt câinii.

Urmăresc cu mare interes dezbaterile de pe paginile facebook ale acestor jegoși antiromâni și voi posta și acolo aceste informații.

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

Pentru cei care vor să învețe cum să se implice activ în lupta civică naționalistă am lansat website-ul http://www.romaniaromanilor.org unde pun în practică teoria cărții mele pe care o puteți citi gratuit aici: Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc.

#AUR #DianaSosoaca

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022