top of page

Disoluția statului este rezultatul fărădelegilor nepedepsite

Atunci când fărădelegile puterii rămân nepedepsite disoluția statului devine certitudine.


Pe modelul “dacă fură șeful atunci fur și eu” fiecare element al societății caută să profite de nebunia temporară și încalcă legile știind că acolo sus va găsi loc de șpagă și trafic de influență.


Din aproape în aproape se construiește “cultura impunității” iar rezultatul este statul mafiot în care domnește doar legea celui mai puternic.


Odată instalat statul mafiot este nevoie de o generație întreagă pentru curățarea întregului sistem adică în jur de 25-30 de ani.


Deputații, senatorii, miniștrii, procurorii, judecătorii, ziariștii, consilierii, primarii, prefecții, directorii, șefii și șefuții au servitori, au familii, au prieteni și au protejați. Toată menajeria asta se hrănește din cultura impunității și lasă bale peste tot pe unde trece.


România este un stat complet distrus de atât de mulți infractori, trădători, hoți, mincinoși, lași, inculți și criminali încât salvarea presupune asanarea în profunzime a tuturor păturilor sociale.


Ușor de zis dar greu de făcut pentru că ai nevoie de oameni de onoare, morali și altruiști care să lupte cu tentațiiile pentru un scop aflat undeva în viitor.


Această luptă devine din ce în ce mai grea cu fiecare fărădelege rămasă nepedepsită și cu fiecare copil care crește în familiile hoților și trădătorilor de neam.


Istoria ne arată că în astfel de societăți schimbarea poate veni doar pe calea revoluției. Cu cât mafia devine mai înrădăcinată cu atât mai greu este să o dizloci pe cale pasnică.


Deci românii mei care stați pe koor și frecați duda, ori mergeți la furat împreună cu hoții ori o puneți de-o revoluție.


Partea proastă e că pentru revoluție aveți nevoie de elite care să vă organizeze și să vă conducă dar voi aveți doar vreo zece amețiți care fac politică pe facebook.


Deci până apar salvatorii vă rămâne doar varianta cu furatul cot la cot cu puterea.


Să aveți spor…

2 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page