Doamna Șoșoacă nu știa cine conduce AUR atunci când a candidat.

Azi dimineață v-am povestit despre George Simion și evreii lui iar acum pe seară închei cu o snoavă despre Diana Șoșoacă.


Ce vă scriu acum vă ajută să înțelegeți ce hal de improvizație există în politica așa-zis naționalistă.


Doamna Șoșoacă a declarat că atunci când s-a înscris pe lista AUR, cu puțin timp înainte de alegeri, nu știa că domnul Claudiu Târziu era în conducerea AUR iar despre Sorin Lavric aceasta susține că la acea dată nici măcar nu știa că este membru AUR.


Deci cam așa se scrie istoria, un om politic acceptă să reprezinte o formațiune politică deși habar nu are cine-i sunt conducătorii.


Mai mult decât atât, ca prin farmec doamna viitor senator intră la repezeală pe listă pe un loc eligibil taman când s-a răspândit în presă zvonul că AUR a crescut peste noapte de la 0.9% la 9% deși domnia sa habar n-avea, conform propriilor declarații, cine era prin AUR la acea vreme.


V-am povestit deja snoava cu Pieleanu și abracadabranta creștere a AUR iar confesiunea de mai sus a doamnei Șoșoacă ne confirmă încă o dată că AUR e o făcătură improvizată rapid în care au fost băgați de-a valma toți pestriții periferiei politice românești.


Vă place ce vă scriu eu aici?


Atunci un cântec vesel să cântăm!


Circ plăcut!

7 views1 comment

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022