top of page

Doar cei care dau drepturi le pot și garanta. Nu există drepturi ”fundamentale” pentru că dreptul se

Tot ce are nevoie de lege pentru a exista poate fi IGNORAT, ÎNCĂLCAT și ANULAT de cei care FAC legea.

Dacă vreți drepturi garantate fiți gata să luptați pentru ele.

Un exemplu concret este deviza monarhului britanic, Regina Elisabeta a II-a, ”Dieu et Mon Droit”, adică ”Dumnezeu și Dreptul Meu”. Deviza coboară în istorie de la Richard I (1157 – 1199) ca strigăt de bătălie și înseamnă ”eu fac și impun dreptul meu”. Ideea că popoarele au drepturi este un drog ideologic menit să dea iluzia protecției. Nimic mai greșit, priviți în jur și vedeți câtă nedreptate și câte abuzuri zac nepedepsite la umbra sforăitoarelor declarații politice care preaslăvesc ”drepturile” omului. Luptați pentru fiecare drept pe care îl vreți. Nu lăsați pe alții să vă dea ce vor ei, când vor ei și cum vor ei.

Urmăriți-mă și pe pagina facebook ”România Românilor”. Acolo postez materiale parte din ceea ce numesc ”Tabăra de instrucție civică”. Aceeași abordare există pe site-ul http://www.romaniaromanilor.org unde am început organizarea civică pentru acțiuni cu caracter național românesc.

Filosofia mea de viață este cuprinsă în cartea pe care of ofer gratuit în varianta eBook.

Citiți cartea aici: Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page