top of page

Două treimi din populația globului trăiește în țări care țin partea Rusiei sau sunt neutre

Deși presa din România se screme să dea impresia că toată planeta este împotriva Rusiei adevărul de pe teren este foarte diferit.


Publicația Economist Intelligence a publicat recent o hartă a lumii (vezi foto) care analizează sprijinul primit de ruși. Criteriile folosite în cadrul analizei au fost impunerea de sancțiuni, modelul de vot la Națiunile Unite, declarațiile oficiale și legăturile economice, politice și istorice.


Harta arată că DOUĂ TREIMI din populația planetei trăiește în țări care sunt ori neutre ori de partea Rusiei în acest conflict.


Dacă însă privim situația prin prisma Produsului Intern Brut la nivel mondial constatăm că puținele țări care sprijină America reprezintă 70% din PIB-ul mondial.


Cu alte cuvinte, țările vestului vechi și bogat construit pe furtul din colonii sprijină pe americani în timp ce sărăcimea și cei care se ridică de sub jugul colonizatorilor ține cu rușii.


Interesantă analiză, nu-i așa?


www.romaniaromanilor.org

44 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page