top of page

Dovezi Ale Fraudei Electorale Din 26 Mai

Posibila fraudă URIAȘĂ de la alegerile din 26 Mai în imagini. Fotografiile atașate vă arată frați români Procese Verbale falsificate.

În timp ce spațiul public fierbe, canalele media vorbesc de canicula de la mare, de accidente rutiere și orice altceva în afară de furtul MASIV de voturi. Un confrate intrepid, Ionuț Apahideanu, continuă ancheta Proceselor Verbale pe cont propriu pe pagina sa. Adevărul este înfricoșător: toată clasa politică a acceptat fraudarea.

CE PUTEM FACE NOI ROMÂNII? Acum mai nimic. Naivii din spațiul public sugerează depunerea de plângeri sau denunțuri penale. Deși teoretic posibilă, această cale dă roade doar dacă se ajunge la zeci de mii de plângeri dublate de bani grei plătiți la publicații influente din străinătate pentru preluarea știrilor acestui demers legal.

Personal nu cred că neamul românesc mai are seva necesară pentru astfel de luptă. Dacă este fraudă aceasta a avut loc la ordinele celor care au pus stăpânire pe resursele țării și orice revoltă va fi IMEDIAT sufocată, chiar violent.

Eu cred că există o singură cale realistă: la următoarele alegeri să ne unim toți cei cu inima română într-o organizație civică de control paralel al votului pe modelul “ROMÂNI VOTAȚI ROMÂNEȘTE” pe care-l prezint în detaliu in video-urile de pe pagina mea Bogdan Vasile Despre Vremuri.

1. Prezența unui observator specializat în fiecare secție de votare (cunoscător al procesului de votare) 2. Contabilizarea fiecărui buletin de vot scos din urnă de Președintii sectiilor de votare. 3. Verificarea Procesului Verbal înainte de a fi semnat de toți membrii comisiei din sectia de votare. 4. Raportarea în timp real a rezultatelor finale de la fiecare secție de votare. 5. Promovare puternică în spațiul public pre și post alegeri. 6. Toți membrii organizației noastre civice pregătiți de un avocat specializat cum să depună zeci, sute de mii de plângeri penale dacă se constată diferențe la raportarea de la BEC.

Haideți frații mei români, la luptă pentru viitorul nostru și al copiilor noștri! Merită efortul, vă promit!


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page