Dragnea îl vrea pe Adrian Severin în APP

Cică Adrian Severin, știți voi care, ăla care mă înjură ca un birjar când îi zic că a cedat fără luptă Insula Șerpilor, străvechi pământ românesc, intră în APP la Dragnea.

Vedeți cum iese adevărul despre APP la iveală? Mă distrez maxim cu ăștia. Am în tolbă atâția pumni cu bălegar din trecutul lor că îmi ajung până la alegeri în 2024.

Uite aici înjurăturile golanului ăla de Severin și apoi un pic de istorie a Insulei Șerpilor, ca să nu ziceți că sunt superficial 🙂.

Înjurăturile Domnului Adrian Severin la adresa mea și o lecție de istorie despre palma de pământ românesc numită Insula Șerpilor pe care acesta a cedat-o Ucrainei.
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022