top of page

Europa continuă să ia gaz de la ruși. Iată cum:

Gazul rusesc ajunge bine mersi în Europa în timp ce prostimea crede în basmele despre embargo și așteaptă cuminte să vină frigul.


Când a început conflictul din Ucraina v-am spus că sancțiunile impuse Rusiei sunt praf în ochii săracilor și că la fel a fost mereu în istorie. Resursele naturale au ajuns mereu unde a trebuit și când a trebuit indiferent de contextul politic servit maselor ignorante.


La fel este și astăzi așa cum demonstrează o analiză publicată pe site-ul financiar Zero Hedge din care reiese că gazul lichefiat rusesc este cumpărat masiv de către chinezi și apoi revândut la prețuri uriașe europenilor.


Astfel compania chinezească JOVO a anunțat vânzarea unui cargou cu gaz lichefiat unui cumpărător european.


În același fel grupul chinezesc de companii Sinopec, cel mai mare deținător de rafinării de petrol din China, a anunțat că a vândut gaz lichefiat pe piața europeană, unele surse menționând 45 de cargouri cu gaz lichefiat.


Mai pe înțelesul tuturor, China cumpără gaz lichefiat din Rusia, îl transferă pe propriile cargouri și astfel acesta devine gaz chinezesc după care îl vinde la liber Europei pentru că, nu-i așa, UE nu mai cumpără de la ruși ci de la chinezi.


În timp ce ziariștii prostituați vă arată cum rușii închid conductele de gaz înspre Europa iar liderii politici aplaudă “curajul” și “hotărârea” cu care UE luptă împotriva lui Putin, în realitate Rusia continuă să alimenteze bine mersi Europa cu gaz pe mare dar la prețuri de două sau de trei ori mai mari.


Sărăcimea își pune steagul galben-albastru la profil și strigă slava după care se scobește în buzunare să adune banii pentru factura la energie.


Cel mai hilar este că deși Europa ar putea să cumpere gaz rusesc la preț normal preferă să vă mintă că sancționează regimul lui Putin când în realitate bagă mult mai mulți bani în buzunarele lui Xi și ale lui Putin pentru că amândoi vând Europei gaz mai scump decât s-ar cuveni.


Rezultatul?


China ajută Rusia să ocolească sancțiunile și amândouă țările fac o tonă de bani, Europa știe că gazul este rusesc dar nu-i pasă și are deja rezervele de gaz necesare pentru la iarnă ca și până acum iar plata gazului este făcută de cei cu stegulețe la profil și de noi ceilalți care suntem prea proști pentru a înțelege mersul lumii, natura umană și jungla deghizată în democrație.


Și uite așa cei educați înțeleg că Europa e la fel de prietenă și cu Xi, și cu Putin, și cu Biden, că “războiul” din Ucraina face parte din planul lor comun de sărăcire a populației pentru retragerea din circulație a uriașei mase monetare introdusă timp de doi ani în timpul falsei crize sanitare și al cărei scop dublu a fost reducerea populației și anularea drepturilor omului.


Simplu, nu-i așa?


Următorul spectacol de circ pentru pălmași va fi retragerea banilor în numerar de pe piață și înlocuirea lor cu … nimic, în formă de “monede virtuale”, și ei vor accepta jaful acesta pentru că niște ziariști le vor spune că e tot pentru binele lor…


De aceea vă tot scriu de nu mai am mină-n pix să vă educați pentru că altfel sunteți condamnați să fiți cobaii celor care sunt educați dar care nu au interesul vostru la inimă.


Bogdan Vasile

Suveranist de viță veche


www.romaniaromanilor.org

39 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page