top of page

Fiecare dintre voi poate pune umărul la efortul luptei împotriva legii carantinei. Iată cum:


Mizerabilii de parlamentari NU AU VRUT să sesizeze avocatul poporului în legătură cu anticonstituționalitatea noii legi DAR VOI O PUTEȚI FACE într-un fel foarte simplu.


Nu vă trebuie cunoștințe juridice iar memoriul vostru nu trebuie să conțină termeni legali complicați.

Mai jos am pregătit un model pe care-l puteți copia și apoi trimite pe adresa de email a avocatului poporului, doamna Renate Weber, petitii@avp.ro.

Trebuie doar să înlocuiți liniile punctate din modelul meu cu numele și adresa voastră, să copiați textul de mai jos într-un email pe care să-l trimiteți la adresa de email de mai sus.


Doamna Weber este ținta unor presiuni incredibile chiar din partea trădătorilor din guvern, parlament și servicii secrete care au propus și votat legea cea ticăloasă. De una singură nu poate lupta însă dacă are mii, zeci de mii, chiar sute de mii de petiții din partea voastră atunci este protejată.


Iată mai jos textul, parțial preluat din memoriul trimis de avocatul Gheorghe Piperea doamnei Weber vineri 17 Iulie:


“În atenția doamnei Renate Weber, Avocat al Poporului.


Subsemnatul …………, domiciliat în …………., în temeiul dreptului constituțional la petiționare, vă solicit prin prezenta petiție următoarele:


Să sesizați Curtea Constituțională a României în vederea exercitării controlului de constituționalitate a legii “privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic”, lege adoptată de Senatul României, în calitate de cameră decizională a Parlamentului, în data de 16 Iulie 2020.


Legea adoptată îmi afectează drepturi garantate prin art. 23 (libertatea individuală), art.34 (dreptul la ocrotirea sănătății) și art.52 (dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică).


Cu stimă,

…………………….“


_________________________


Textul de mai sus vă poate salva.


Sunteți puțini DAR MULȚI!

Nu irosiți acest avantaj URIAȘ.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page