top of page

Fostul Colonel SRI Daniel Dragomir S-a Plictisit Să Fie Naționalist Și S-a Mutat De La Alianța Națio

Povestiri din Pădurea Verde. Fostul Colonel SRI Daniel Dragomir, vedeta de pe Facebook a unora care cred că neamul românesc mai are șanse să-și pască oile pe aceste meleaguri, a anunțat că o susține deschis pe Premierul Viorica Dăncilă pentru funcția de Președinte PSD. Până mai ieri aceasta era “Veorica, proasta satului”.

Ah, ce chin, ce dor, ce jale! Asta după ce, cu doar cinci luni în urmă, “Colonelo” a lansat, finanțat și sprijinit Partidul Alianța Națională a avocatului Dan Chitic, partid prezentat de Dragomir ca fiind un bastion al principiilor patriotice și conservatoare, singura, ultima și neapărat salvatoare mișcare a românilor naționaliști de pretutindeni.

Pentru cinci luni, adică maxim 21,65 de săptămâni (luna are 4,33 săptămâni, știați asta, nu-i așa?) Colonelo s-a făcut că luptă cu hidra antiromânească și pe unde-l prindeai domnia sa tocmai își băga paloșul naționalismului în teacă după o luptă neînfricată cu Statul Paralel. Colonelo Dragomir a făcut până și o alianță cu Liga Nordului din Italia, mișcare suveranistă deja consacrată.

Și tocmai când “boborul” începea a se strânge în bătătura Alianței Naționale așteptând primul transport de lapte și miere naționalistă, astăzi domnul avocat Chitic a tras cu arcul în balonul speranței renașterii neamului și a scris pe Facebook că l-a ejectat pe colonel din racheta salvării neamului românesc. A făcut asta printr-un comunicat sec, acuzându-l că… s-a întors la serviciu… (întelegeți aluzia sper…) iar Colonelul, tot pe Facebook, i-a luat la mișto pe toți “chiticii” de la partidul pe care tot el l-a înființat și promovat, trimițându-i înapoi la jocul în nisip și la pisicuțele de pe facebook.

Boborul buimăcit care aștepta laptele și mierea bea acum din nou bere la PET, ascultă manele și moare de oftică văzând că Statul Paralel a absorbit PSD-ul mult mai repede decât credea el și că l-a reintegrat în muncă pe Colonelo prea devreme. Dacă mai întârzia puțin preluarea PSD de către Statul Paralel Colonelul Dragomir se mai putea preface că luptă pentru neamul românesc… pe care oricum a jurat să-l apere când a depus jurământul sacru militar.

Uite ce a ieșit pe gura Colonelului când era tânăr și s-a apucat de apărat țara:

“Jur credință patriei mele România. Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții. Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Asta ar fi trebuit să facă acest colonel Daniel Dragomir. Zilnic. Ceas de ceas. Toată viața sa activă. Nu-i așa că vă vine să râdeți citind povestea mea?… Nici mie…

Români, Votați Românește!

România Românilor, numai a Românilor și a tuturor Românilor!

Daniel Dragomir
6 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page