top of page

Frauda Electorală Mușamalizată De ONG-urile Progresiste

România este plină de observatori la alegeri dar NICI UNUL din puzderia de ONG-uri progresist-globaliste care monitorizează alegerile nu au raportat frauda! DE CE OARE? Toate au un website care antrenează tineri voluntari pentru monitorizarea procesului electoral și raportarea neregulilor și abuzurilor din ziua votului.

Pe fiecarevot.rovotcorect.ro și expertforum.ro sunt experți în politici publice, reforma administrației și a procesului electoral care dau sfaturi, organizează ședințe de antrenament, recrutează observatori și colectează donații importante. Toți fac asta de ani buni, au experiență, au fonduri, au oameni, au susținere logistică și cunosc procesul mai bine decât Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Sunt curios să aflu de ce URIAȘA fraudă la vot nu apare și în rapoartele organizațiilor zgomotoase ale Expert Forum. Geeks for Democracy, Code4Romania, Fondul Pentru Democrație, Funky Citizens, toate aceste ateliere de formare a tinerilor progresiști globaliști care sprijină activ supravegherea alegerilor TAC. Și TAC atăt de tare că mă asurzesc.

Voi, românii cu inima curată și cu dragoste de neam, cei care-mi citiți comentariile, credeți că am putea și noi să ne adunăm într-o organizație similară care să monitorizeze viitoarele alegeri? Haideți să facem un prim pas la alegerile prezidențiale, să revenim la locale și la generalele din 2020. Putem și avem datoria să facem asta!

Români, votați românește!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page