top of page

Fuzionează AUR cu USR?


Aud că mulțimea suveranistă fierbe pentru că Simion i-a adus în AUR pe capii și fondatorii USR, mă refer la Raluca Amariei, Antonio Andrusceac și Dragoș Geamănă.


Păi după ce i-a invitat să se alăture AUR pe soroșiștii Mihail Neamțu, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi și Cătălin Avramescu, după ce l-a angajat șef de campanie pe Adrian Ragnar Thiess care a fost consilierul lui Iliescu, după ce l-a pus moț la rahat pe Călin Georgescu, fratele de club al lui Mugur Isărescu și după ce Sociopol și INSCOP, haznalele de sondare a opiniei publice (a se citi opinia serviciilor) l-au umflat pe Simi cu pompa, ei bine după toate mahalagismele astea antiromânești pe cine voiați voi să aducă la vârful partidului fratili vostru Georgică, pe vreun Brâncoveanu, Cuza, Vadim sau Păunescu?


Așadar români nu mai fierbeți că faceți bășici și riduri. Atât timp cât veți fi leneși, neinteresați de avutul comun și cârcotași cu aproapele vostru o să tot răsară Simioni în calea voastră că doar nu o să stea șmecherii să se uite la voi cum prosperați din propria muncă.


Dacă ați ști voi câți ”suveraniști” nou nouți vă pregătesc serviciile pentru următorii doi ani vi s-ar umple inima de bucurie.


Să vezi aglomerație pe buletinul de vot când e vorba de salvat țărișoara...


...ceea ce vă doresc și dumneavoastră...


www.romaniaromanilor.org

5 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page