top of page

George Simion, patronul AUR, nu știe nici un producător autohton de legume

Domnul George Simion, patronul AUR, tocmai a dat pe gaura gurii o întrebare care face cât o campanie electorală a dușmanilor săi.


Acesta a cerut populației feisbuciste să-i recomande producători autohtoni de legume de la care onor suveranistu’ să cumpere mâncare pentru nuntași.


Vă dați voi seama băi români ce mare suveranist e simi dacă după atât amar de timp de lupte pe baricada neamului el nici măcar nu știe care sunt producătorii români?


Vă dați voi seama băi români de unde își cumpără simi legumele dacă habar n-are omu’ nostru de nici un producător autohton de încredere?


Până la urmă nu boieria arogantă m-a distrat cel mai mult ci prostia lui simi de a posta așa ceva pe feisbuc el crezând că o să cadă sărăcimea pe spate văzând ce românism apoteotic zace-n inima sa.


Vezi bă simi cum te faci tu de cacao când copiezi scremut și umil modele vechi? Încă ceva, oamenii care au venit la ăla pe care vrei tu să-l imiți și-au adus mâncare în pungă.


Așadar, îți dau un sfat, cel mai bine e să iei legumele tot de la supermarket-urile de la care cumperi tu de obicei. Măcar așa știi ce iei și nu ai surprize.


Mesaj pentru auriști:


Totul e așa cum vă spun eu și nu cum credeți voi pentru că eu știu de o sută de ori mai multe decât voi și scriu de o sută de ori mai puțin decât știu.


Să fie-ntr-un ceas bun și sper să se îndure de tine vreun român și să-ți dea adresa unui producător autohton de legume. Dacă nu găsești nici la mall atunci ia legume de la cantina parlamentului fratili meu că e moca pentru tine marele patron de la AUR.


Pup. Susțin! Casă de Piatră!

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page