top of page

Globaliștii se tem cel mai mult de IDEI. De asta blochează comunicarea cu disperare.

Globaliștii progresiști neomarxiști cu toată puterea lor, cu toți banii lor și cu toate armatele de trădători și propagandiști din mass media se tem de IDEI.


Se tem de schimbul liber de idei între oamenii liberi.


Se tem de idei pentru că ideile zboară cu viteza gândului și odată plantate în sol fertil aceste semințe rodesc acțiuni.


De aceea toți giganții tehnologici s-au angajat astăzi în războiul informațional împotriva omenirii pentru a bloca ideile naturale de libertate, independență și unire.


Toate postările blocate sunt dovezi ale fricii de idei care-i macină pe globaliști.


Toate legile absurde împotriva libertății de exprimare sunt dovezi ale fricii de idei.


Toate atacurile la persoană din mass media sunt dovezi ale fricii de idei.


Din fericire, ca întotdeauna, nimeni și nimic din afara noastră nu ne poate opri să auzim, citim și vedem idei. Prin asta suntem invincibili și de aceea globaliștii ne blochează cu furie accesul la idei și opinii diferite.


Mențineți deschis accesul la idei de tot felul și astfel veți fi mereu cu un pas în fața dușmanului.


Chiar dacă nu veți face nimic cu ideile măcar veți ști că aveți opțiuni și astfel se va nărui narativul ticăloșilor care pretind că există o singură cale.


Toate războaiele, molimele, foametea, crizele financiare și analfabetismul au fost învinse de oameni cu idei, de cei care au spart blocajul informațional și i-au lăsat pe globaliști cu ochii-n soare.


Azi este rândul nostru să le dăm la oase și primul pas este să continuăm să căutăm IDEI.


Spor la treabă!


Mă găsiți și pe blog la www.romaniaromanilor.org

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page