top of page

Guvernul Orban, adus la putere și ținut în viață de Ciolacul PSD-ului cel peren ”de stânga” (ăla de


Guvernul Orban, adus la putere și ținut în viață de Ciolacul PSD-ului cel peren ”de stânga” (ăla de se trage din Ilici, Neulander și Asztalos), încearcă zilele astea să desființeze democrația la adăpostul unui nou proiect de lege al siguranței sanitare cu care otrăvește apele românești.


Acest proiect de lege anulează și ignoră un munte de drepturi constituționale. Dacă este votat atunci puterea poate să bage la carcera spitalelor de carton ”pe cine vrea mușchii lor”.


Pe parlamentarii lui pește, știți voi care, făpturile alea pestrițe care vor vota cu entuziasm abominația orbanistă, o să-i doară ”la bașcheți” de consecințele pe care le generează imbecilitatea și trădarea lor.


Voi, cei care credeți că dispariția democrației este imposibilă, amintiți-vă cum regele evreu*, Carol al II-lea a desființat toate partidele politice și constituția în 1938 și cum PNL-ul lui Brătianu și PNȚ-ul lui Maniu, de frica valului naționalist, au fost complicii regelui și nu au făcut nimic. Zeci de ani de luptă națională și pluripartidism s-au năruit într-o singură noapte în evul interbelic luminat de steaua națiunilor care urca pe cerul omenirii după 1919.


Cine credeți că va ține cu voi astăzi dacă vă pierdeți libertățile?


Cine vă apără dacă nu vă apărați singuri?


Cine poate să-i oprească pe orbanii și ciolacii care vă fură și vă mint cu nerușinare?


Doar voi puteți face asta, în stradă, umăr lângă umăr, soartă lângă soartă!


Vă este teamă de serviciile secrete? Vă este teamă de poliție? Vă este teamă de șefii voștri?


Ce puteți pierde? Teama de ei este neglijabilă în comparație cu viața amară, umilă și precară pe care o duceți acum cu masca pe figură și cu buzunarul gol.


Dacă vă puneți speranța în puzderia de partidulețe și mișcări ”suveraniste” care vă promit pe facebook marea cu sarea înseamnă că nu știți trecutul lor.


VOI SUNTEȚI SINGURA ȘANSĂ PE CARE O MAI ARE NEAMUL ROMÂNESC.


IEȘIȚI ÎN STRADĂ ȘI STRIGAȚI-VĂ AMARUL. NU MAI AȘTEPTAȚI SĂ VĂ SALVEZE ALTCINEVA CĂ NU VINE NIMENI.


NIMENI! NIMENI! NIMENI!


* Nicolae Iorga explică originea familiei Hohenzollern.

Evrei germani din Lubeck, își spuneau Hohenzollern pentru că trăiau în partea de sus a muntelui, iar apoi îmbogățindu-se din comerț și camătă au pus mâna pe castelul și domeniile Sigmaringen și au fost înnobilați de margraful Bavariei.


Brătienii au adus pe tronul românilor o familie de evrei îmbogățiți după ce Napoleon al III-lea s-a împotrivit aducerii lui Filip al Belgiei în locul domnitorului Cuza.


Cam asta au făcut liberalii pentru neam. Asta fac și acum, altfel nu ar mai fi rezistat în fruntea bucatelor în ultimii 30 de ani.


TREZIȚI-VĂ!


______________\\\\\/////________________


Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.


Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.


Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.


Și nu voi renunța!

Și nu mă voi îndoi!

Și voi izbândi!


România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page