top of page

Iată trecutul celor care vă impun vaccinurile COVID. Vaccinul DTP produs și promovat de alianța pro-

Public această traducere în încercarea de a arăta lumii trecutul criminal al celor care astăzi decid politicile de vaccinare la nivel mondial. Bill & Melinda Gates Foundation este fără îndoială cea mai proeminentă organizație în acest domeniu.

Rândurile de mai jos reprezintă punctul de vedere al celebrului nepot al fostului Președinte american JF Kennedy, un activist cu reputație impecabilă și cu intervenții excepționale pe scena politică actuală.

Iată ce spunea acesta în urmă cu o lună de zile:

”Oricine apără programul global de vaccinare promovat de Bill Gates și OMS trebuie să explice înainte de orice concluziile studiului medical ”Mogensen și colab. 2017” referitor la perioada în care aceiași actori (Bill Gates, GAVI, OMS) care astăzi impun vaccinurile experimentale împotriva COVID, au făcut din vaccinul DTP o prioritate pentru bebelușii africani.

DTP este vaccinul împotriva difteriei, a tetanusului și a tusei convulsive.

Înainte de 2017, nici HHS (US Health and Human Services Department), nici OMS (Organizația Mondială a Sănătății) nu au efectuat vreodată studiul necesar pentru a stabili dacă vaccinul DTP produce rezultate benefice pentru sănătate. Asta cu atât mai mult cu cât acest vaccin DTP a fost întrerupt în SUA și națiunile occidentale în anii 1990, în urma a mii de rapoarte despre decese și leziuni cerebrale cauzate de acest vaccin. Pentru a lămuri lucrurile guvernul Danez și Fundația Novo Nordisk au comandat acest studiu unei echipe de experți mondiali în domeniul vaccinării africane. Cele mai importante două nume, Dr. Soren Mogensen și Peter Aaby, sunt ambii susținători ai vaccinării. Cu toate acestea cei doi au fost șocați când au examinat datele colectate pe o durată de mai mulți ani în legătură cu un așa-numit „experiment natural” implementat în Guineea Bissau, unde 50% dintre copii au murit înainte de vârsta de cinci ani. În acea națiune din vestul Africii, jumătate dintre copii au fost vaccinați cu vaccinul DTP produs de Bill Gates la trei luni și cealaltă jumătate la șase luni de la naștere.

Dr. Mogenson și echipa sa au descoperit că rata decesului la copiii de sex feminin vaccinați cu vaccinul DTP a fost de 10 ori mai mare decât rata decesului la copiii nevaccinați.

În timp ce copiii vaccinați au fost protejați de difterie, tetanos și pertussis, ei au devenit mult mai sensibili la alte boli mortale decât colegii nevaccinați. Vaccinul a compromis sistemul lor imunitar. Cu toate acestea, datorită lui Bill Gates, DTP este cel mai popular vaccin din lume.

Cercetătorii au sugerat că vaccinul DTP ucide mai mulți copii decât bolile pe care acesta le vizează.

În ciuda acestor rezultate șocante care sunt disponibile chiar pe site-ul oficial american al NCBI (National Center for Biotechnology Information), GAVI poate impune sancțiuni financiare țărilor africane care nu implementează programele sale de vaccinare. În subsolul articolului aveți link-uri către originalele acestor articole. Concluzie:

Înainte de a da crezare versiunii oficiale promovate de autorități și de toate canalele media suntem datori să examinăm trecutul celor ca Bill Gates înainte să-i lăsăm să dicteze ce să facem cu sănătatea noastră.

Cu toții suntem liberi să facem ce vrem cu corpul nostru dar haideți să-i cunoaștem pe cei care astăzi ne dau sfaturi pe tema Covid.


The Bill Gates Effect: WHO’s DTP Vaccine Killed More Children in Africa Than the Diseases it Targeted

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page