Iluzia libertății monedelor virtuale tip Bitcoin și Ethereum

Cele două burse pentru monede virtuale (cryptocurrencies), Coinbase și Binance, au anunțat blocarea conturilor rusești care se află pe lista de sancțiuni a SUA.


Conducerea acestor burse a declarat că activitățile trebuie să se supună deciziilor politice din țările unde sunt înregistrate.


Ați înțeles sper cum stă treaba cu “libertatea” oferită de “revoluționarele” monede virtuale tip Bitcoin, Ethereum și zecile de mii de surori asemenea lor.


Mai țineți minte vrăjeala care a prostit o lume întreagă, “menirea Bitcoin este de a scoate controlul banilor din mâinile guvernanților răi și a reda omenirii bune libertatea propriilor resurse financiare”.


Dragi naivi, sunteți liberi să vă jucați de-a libertatea financiară doar dacă vă dau voie stăpânii voștri.


Fiți deștepți că puteți.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022