top of page

Imposibilitatea Separării Puterilor în Stat. De unde ni se trage?

19 Iulie 2019 Privesc spectacolul de CIRC politic dat de “puterile statului”, cele “votate” de popor și îmi amintesc un pasaj din Contractul Social al lui Jean-Jacques Rousseau:

“OAMENII AU IMPRESIA CĂ SUNT LIBERI DAR SE ÎNȘEALĂ AMARNIC. SUNT LIBERI DOAR ATUNCI CÂND ÎȘI ALEG CONDUCĂTORII. DE ÎNDATĂ CE ALEGERILE AU TRECUT OAMENII LIBERI DEVIN DIN NOU SCLAVI”.

Mai la obiect, observ cum CCR s-a instalat cu acte în regulă ca A PATRA PUTERE ÎN STAT. O putere strâns legată de cenușăresele Executivă, Judecătorească și, cu voia dumneavoastră ultima pe listă, cea Legislativă. Tot ce mișcă-n spațiul politic ajunge pe masa CCR și cei nouă DUMNEZEI POLITICI dau dreptate acelora care dau mai tare cu buzduganul în poarta lor. Toți judecătorii CCR sunt numiți pe criterii POLITICE, sunt PUȘI CU MÂNA de actori politici care prin asta își EXERCITĂ PUTEREA. În schimbul serviciilor credincioase și TOTAL părtinitoare ce vor urma.

Stanciu și Tănăsescu sunt în slujba Președintelui țării. Dorneanu, Deliorga, Enache și Stan sunt controlați de PSD. Morar este când cu unii când cu alții, Attila e balamaua UDMR iar Pivniceru a fost pusă de USL, produsul coabitării împotriva naturii dintre PSD și PNL de acum câteva cicluri electorale.

Naiba știe cine a venit cu prostia că acești oameni pot fi independenți.

De 30 de ani cele patru puteri benchetuiesc în DEVĂLMĂȘIE animate fiind de o singură teamă comună, aceea de a nu fi cumva SEPARATE. Cu cât se sudează mai temeinic prin fărădelegile pe care le fac împreună cu atât mai mult se îndepărtează de GOGOAȘA numită Stat de Drept.

Aceleași fețe politice se rotesc regulat și primesc posturi când în Legislativ, când în Guvern, când la CCR, ÎCCJ, Curți de Apel și Parchete. Rotația cadrelor este orchestrată de Serviciile Secrete (în foto atașat apar membrii CCR și mâinile nevăzute care par să-i ghideze). Oamenii se cunosc bine între ei și lucrează excelent împreună indiferent de apartenența politică. Dacă introducem în horă aceste Servicii Secrete care controlează total cele patru instituții, înțelegem de ce SEPARAREA PUTERILOR ÎN STAT ESTE IMPOSIBILĂ.

Tatăl meu (vorbea în cunoștință de cauză) îmi spunea mereu că prin natura activității, antrenamentului și a resurselor lor Serviciile de Informații conduc lumea și adăuga: “singura șansă a poporului este ca Serviciile de Informații să fie controlate de patrioți educați și cinstiți”.

Așadar dragii mei, ca întotdeauna, societatea se împarte în două. De o parte cei care controlează și de cealaltă parte cei controlați. CINE VĂ SPUNE ALTCEVA ORI NU ȘTIE ORI VĂ CONTROLEAZĂ.

Dacă acceptăm că nu există separație a puterilor decât în manualele universităților de trei lulele, atunci trebuie să ne ASUMĂM RĂSPUNDEREA de a EDUCA o generație de români cu iubire de neam. Doar așa, odată ajunși “la butoane” România noastră va fi condusă din nou de oameni cu nume românești, aceștia vor fi din nou Ștefan. Și Mihai. Și Mircea. Și Constantin. Și Alexandru. Și toate marile figuri care ne-au lăsat mândri și bogați.

Steve B Smith, Profesor de Științe Politice la Universitatea Yale din Statele Unite, și-a încheiat cursul de Filosofie Politică amintind de celebra întrebare pusă de Karl Marx: “CINE ÎI VA EDUCA PE EDUCATORI?”. Personal cred că aici trebuie să înceapă lupta pentru dăinuirea neamului românesc. Să vorbim familiilor și prietenilor noștri despre neamul românesc, să ne adunăm laolaltă pe proiecte comune naționaliste, să protejăm simbolurile românești, familia tradițională și limba românească și să punem NEAMUL ÎNAINTE DE ORICE. De îndată ce va crește floarea românismului vom putea și noi să stăm la umbra sa.

Mai multe detalii găsiți în Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc, cartea pe care o ofer gratuit pe facebook pe pagina mea de comentarii politice, Bogdan Vasile Despre Vremuri.

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

CCR
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page