Incidentul Șoșoacă. Semne de întrebare. Mari!

Pe planeta Pământ există o meserie super tare, aceea de “profiler”. Experții acestei meserii se specializează în creionarea portretului psihologic și comportamental al unei persoane pe baza reacțiilor, deciziilor și acțiunilor sale. Poate cel mai celebru este americanul John Edward Douglas, profiler la FBI. La noi avem exemplul lui HD Hartmann, evreu educat, elocvent și foarte informat. Vă las pe voi să citiți despre ei dacă vreți.

Noi oamenii suntem creaturi supuse obiceiurilor și convingerilor dictate la nivel subliminal. De aceea suntem predictibili și de aceea odată obținut profilul personal un profiler poate anticipa reacțiile “naturale” și “logice” ale persoanei modelate.

În cazul doamnei Șoșoacă incidentul Rai 1 iese din tiparul obișnuit și de aceea ridică semne de întrebare.

Un observator atent al activității doamnei senator Diana Șoșoacă știe deja că aceasta face LIVE-uri non-stop, că promovează influența sa externă, mai ales cea din Italia și că este anti-waxxin și anti-globalizare.

Fiecare luare de poziție a doamnei Șoșoacă este LIVE, fiecare legătură externă a sa este strigată în gura mare iar cei pro-waxx și pro-globalizare sunt “biciuiți” verbal de această senatoare.

În ciuda acestor evidențe doamna senator Șoșoacă acceptă să dea interviu unei jurnaliste din Italia pe nume Lucia Goracci. Aceasta este declarat pro-waxxinare exact la fel ca doamna Delia Marinescu, jurnalista care a aranjat întâlnirea și care este membră a organizației Hubert Humphrey Fellows, o bazaconie globalistă finanțată de Departamentul de Stat american pentru îndoctrinarea tinerilor din lume întru progresism și globalizare.

Deci, suveranista senatoare acceptă un interviu pentru ziua de vineri, data de 10 decembrie, cu o jurnalistă celebră din Italia, pro-waxxin, dar nu anunță absolut nimic pe canalele sale obișnuite.

Vineri se întâmplă diverse întâmplări întâmplătoare la domnia sa acasă dar dânsa tace mâlc două zile, până duminică 12 decembrie când explodează afacerea peste tot.

În filmare apare doamna Șoșoacă întrebând halucinant “cine este această femeie care venise să-i ia interviu”.

Probabil că sunteți de acord cu mine că nimic din cele întâmplate nu se potrivește cu profilul doamnei Șoșoacă cea unsă cu toate alifiile și băgată în politica mare tocmai de către sforarii serviciilor de informații de la partidul Neamul Românesc (Chelaru, Peia, Onișor).

Avocat de succes, Diana a fost omul lui Dijmărescu, ministrul comerțului în cabinetul lui Adrian Năstase, care la rândul său a fost jupânul PSD la începutul anilor 2000.

Diana Șoșoacă nu este născută ieri și mai mult ca sigur a pus o mie de întrebări în legătură cu componența și intențiile echipei de jurnaliști italieni care voiau să o intervieveze. Răspunsurile doamnei Delia Marinescu au fost probabil foarte ok dacă doamna senator a acceptat să aducă niște străini pro-waxxin la ea în casă sau birou de lucru, locuri intime pentru orice om.

Deasemenea putem concluziona că doamna senator are încredere și în jurnalista Delia Marinescu în ciuda evidentelor sale înclinări pro americane, globaliste și pro-waxxinare.

Așadar, iat-o pe doamna senator simbol suveranist aducând acasă la ea în secret o echipă pro-waxxin globalistă cu care se ceartă ca la ușa cortului și riscă astfel trimiterea reputației sale în același șanț în care a ajuns Vadim Tudor în noaptea în care s-a înjurat și blestemat LIVE cu Marioara Zăvoranu, ignorând complet răul uriaș pe care-l făcea astfel naționalismului românesc.

Din unghiul din care privesc la circul politic românesc nu pot să nu mă întreb: care este scopul ascuns al acestui circ mediatic în centrul căruia se află un avocat inteligent, experimentat și legat foarte strâns cu firele nevăzute ale serviciilor de informații care au făcut posibilă intrarea sa în parlament?

Cum poți susține că nu știi cine este jurnalista din biroul tău atâta timp cât Delia Marinescu a negociat cu tine această întâlnire?

Cum de nu ai spus nimic despre un interviu semnificativ deși niciodată nu ai pierdut ocazia să promovezi relațiile tale internaționale, în special pe relația Italia?

Dacă ai fost ultragiată atât de tare de ce ai tăcut complet timp de două zile, tocmai tu, cea care umpli spațiul virtual cu fiecare gest pe care-l faci?

De ce filmarea publicată nu conține întreaga conversație ci numai fragmente care evident susțin versiunea oficială?

La toate astea se adaugă imagini prezentate din nou de Mihai Gâdea la Antena 3 în care apar postările pro # rezist ale doamnei senator din anii dinaintea lansării sale politice. Deși doamna senator susține că acele imagini sunt postate fraudulos de cineva care i-a spart contul aceasta nu a putut niciodată explica motivul pentru care acele postări au rămas la domnia sa pe pagină liniștite ani de zile până când aceasta a intrat în politica mare.

Cam cu asta se îndeletnicește un profiler.

Voi ce întrebări vă puneți?

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022