top of page

Inflația este mult mai periculoasă decât toate omicroanele

În lume a apărut cea mai periculoasă mutație virală, se numește INFLAȚIE și este infinit mai periculoasă decât toate omicroanele luate la un loc. Mai marii lumii i-au dat drumul din lanț cu un singur scop, provocarea unui dezastru la scară planetară pentru accelerarea instaurării guvernanței mondiale.


Trageți-vă scaunul mai aproape și ciuliți urechile că iar am o snoavă bună pentru voi:


În vremurile vechi atunci când se potcovea puricele la un picior cu nouăzeci și nouă de oca de fier și s-arunca în slava cerului să ne-aducă povești oamenii foloseau bani cu acoperire în aur și argint. Cu alte cuvinte o țară avea tot atâția bani cât metal prețios avea în cufăr. Nici mai mult și nici mai puțin.


Această limitare era urâtă cu pasiune de către politicieni care mereu cheltuiau mai mult decât produceau și ajungeau repede la fundul sacului cu bani.


Și așa au dus-o din răscoală în răscoală până a venit unul dintre ei mai mintos cu ideea de a tipări hârtii cu poze fără acoperire în nimic, doar cu promisiunea că toată lumea le va accepta și folosi ca “bani”.


De îndată ce popoarele au acceptat vrăjeala mintoșii au dat drumul balului financiar pe care-l vedem azi în toată splendoarea sa. Mai aproape de zilele noastre tonul la muzică l-a dat președintele american Richard Nixon în august 1971 când a anunțat că va renunța la acordul de la Bretton Woods din 1944 și astfel scandalagii planetei au început să dea cu hârtii cu poze-n populație.


Noii bani nu mai aveau (și nici azi nu au) acoperire în nimic, nu mai aveau valoare intrinsecă și nu mai limitau pe tipăritor în nici un fel. În acest fel cine avea voie la tiparniță devenea mare șmecher.


Prostimea nici nu a tresărit măcar la vederea acestei gogomănii deși istoria arătase deja stupiditatea unei astfel de măsuri.


În 1775 finanțarea războiului american de independență față de coroana britanică s-a făcut cu tiparnița la subraț. Atunci s-a tipărit așa numitul “Continental Dollar” pentru a finanța efortul de război dar toată mascarada s-a prăbușit în doar șase ani pentru că în 1781 “The Continental” nu mai valora nimic și a dispărut.


Credeți că omenirea a învățat lecția? Nici gând.


În 1796 în plină revoluție franceză (1789-1799) Directoratul Francez a inventat așa numitele “Mandate Teritoriale”, niște hârtii cu poze date prostimii pe post de bani. Aceste petice de hârtie au fost atât de bine și instantaneu falsificate încât în 1797, după doar un an de la apariție deja nu mai aveau nici o valoare și au fost scoase din circulație.


Credeți că măcar acum s-au deșteptat pălmașii? Nici vorbă.


Pentru a finanța primul război mondial împăratul Wilhelm al II-lea al Germaniei a renunțat și el la acoperirea în aur a mărcii germane și a luat și el tiparnița la subraț. A pierdut războiul și când a fost pus să plătească tona de despăgubiri de război Republica de la Weimar a sfârșit într-un haos financiar total.


După atâtea lecții din trecut credeți că guvernanții au învățat lecția? Nici vorbă.


Din 1971 americanii au un singur hobby, jocul cu tiparnița și au ajuns să aibă 30 de trilioane de dolari datorii.


Nici celelalte țări nu se lasă mai prejos și jocul de-a banii se întețește vertiginos.


Cu cât se umple lumea de hârtii cu poze cu atât dispare valoarea acelor papirusuri iar asta duce invariabil la haos de toate felurile, economic, social, cultural și politic.


Așa va fi și acum dar de data asta omenirii i se pregătește ceva mult mai pervers.


Este vorba de înlocuirea hârtiilor cu poze prin poze pe calculator.


Dacă până acum oamenii aveau controlul banilor la nivel individual (sub saltea, în pungi sau în groapa din curte) următoarea monedă va exista doar în imaginația noastră. Nu o vom putea atinge, nu o vom putea pune sub saltea și cel mai important, guvernul va putea să ne blocheze accesul la bani dacă nu facem ce ni se ordonă.


Mai marii lumii știu că mulți nu-și vor da așa ușor libertatea financiară pe poze de calculator și atunci pregătesc cu răbdare o frumușață de INFLAȚIE care să distrugă complet economiile lumii și astfel oamenii să cerșească salvarea în orice formă. Iar salvarea va veni în forma digitală.


Un guvern mondial, o monedă digitală și un control absolut al populației prin controlul accesului la pozele de pe calculator.


După ce nebunii care ne conduc vor fi distrus omenirea îndeajuns de temeinic probabil că o nouă ordine mondială va reinventa acoperirea banilor în aur sau într-o resursă a viitorului și urmașii noștri vor lua din nou pieptiș muntele vieții. Așa a fost întotdeauna.


Gata snoava pe ziua de azi dar înainte de a sfârși vă las aici ca de obicei o intrebare:


Cum vă puteți proteja împotriva efectelor distrugătoare ale inflației?

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page