top of page

Isteria Coronavirus este o armă psihologică. Cine și de ce ne vrea proști și săraci?

Isteria Coronavirus este o armă psihologică. Cine și de ce ne vrea proști și săraci?

Voi începe cu o întrebare fundamentală:

Aveți încredere în autorități?

… nici eu…

Din varii motive autoritățile MINT și MANIPULEAZĂ în permanență. Fac asta peste tot în lume împotriva propriilor popoare.

Cu toții cunoaștem exemple nenumărate despre minciunile puterii și despre acțiunile îndreptate împotriva intereselor omului simplu și neinstruit.

În secolul XXI corporațiile numesc guverne, impun mercenari în parlament și manipulează popoarele prin mass-media.

Ei bine, exact hahalerele de mai sus ne bagă pe gât zilele astea intoxicarea numită coronavirus.

Cum naiba ne uităm tot în gura lor cu toate că știm cât sunt de hoți și mincinoși?

Există un singur motiv: FRICA DE MOARTE.

Această frică este atât de mare încât anulează rațiunea și activează mecanismele de salvare care sunt EMINAMENTE EMOȚIONALE.

Popoarele “se agață și de-un pai” uitând că “paiul” este reprezentat tocmai de călăii libertății lor.

Deci ne-am înțeles cum stă treaba cu cei care ne povestesc despre coronavirus zilele astea?

OK.

Acum, dacă tot ne-am deșteptat hai să vorbim vorbe serioase.

1. În data de 18 Noiembrie 2019, la Pierre Hotel în New York, a avut loc o SIMULARE a unei PANDEMII PROVOCATE DE UN CORONAVIRUS. Sub numele de EVENT 201 (vezi foto) mai marii lumii (corporațiile de care povesteam mai sus) care alcătuiesc World Economic Forum (Davos) s-au jucat de-a pandemia cu doar două luni înainte de începutul circului din Wuhan.

Concluzia a fost, atenție, că “guvernele lumii nu sunt pregătite să facă față”.

În limbaj informativ-operativ asta înseamnă “liber la manipulări că popoarele nu se pot apăra”.

2. Vă mai amintiți de sfârșitul lumii numit EBOLA? Dar de SARS vă mai amintiți? Isterie, intoxicări, teroare, pandemii peste pandemii, reporterași frenetici, autorități îngrijorate și … profituri URIAȘE ale firmelor din domeniul farmaceutic (aplauze).

3. Întrebați-vă de ce NIMENI nu vă spune NIMIC despre cei VINDECAȚI după infectarea cu virusul acesta? Mai mult de o treime din cei infectați s-au însănătoșit deja fără probleme și fără complicații. Cu toate astea autoritățile și mass-media vorbesc doar despre numărul de cazuri noi și nu suflă nici o vorbă despre vindecări și despre bolile pre-existente ale celor decedați.

4. Doar în America 80,000 de oameni MOR de gripă normală în fiecare an. 80,000! Doar în America! La nivel global totalul este de sute de mii. Și nu mai avem pandemii. Comparați asta cu cele câteva mii raportate acum, și astea scoase din pălărie de AUTORITĂȚILE în care (vă amintiți?), nu avem nici o încredere.

Concluziile mele:

– Nu cred nimic venit din gura autorităților și a mass-media mercenare. – De aceea, deși nu știu ce va fi , știu cu siguranță că rapoartele, predicțiile și avertizările pot fi invenții a căror sursă nu o cunoaște nici o prompteriță sau “analist” cu ștaif de pe la televiziunile plătite de antiromâni. – În era internetului caut avid surse ALTERNATIVE de informare.

Ignorați toate “breaking news”-urile și postările imbecile de pe facebook.

Lumea nu se va sfârși din cauza Coronavirus-ului ci datorită pierderii LIBERTĂȚILOR ce ne sunt furate de corporații în numele siguranței noastre.

#eugândesc #marșmassmedia #ignoranțaucide

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page