Lansare Proiect de Țară ”Români, Votați Românește”.

Astăzi, în onoarea Micii Uniri de la 24 Ianuarie 1859 lansez pentru neamul românesc proiectul nostru de țară ”Români, votați românește”.

De astăzi vom învăța să strigăm tare și răspicat: NEAMUL ROMÂNESC ESTE STĂPÂN AICI!

Vizionați materialul video atașat pe care l-am creat din dragoste pentru voi toți cei care simțiți românește. Implicați-vă toți cei cu inima romănă! Începând de astăzi, vom analiza evenimentele politice prin prisma Îndreptarului Renașterii Neamului Românesc și vom învăța să scoatem focul românismului de sub cenușa imperiilor care ne-au vrut bogățiile. Țineți aproape și ne va fi mai bine! România românilor, numai a românilor și a tuturor românilor!

Următoarele programe vor fi înregistrate iar unele transmise În Direct (LIVE) pe Facebook iar apoi vor fi înregistrate și distribuite aici pe blog precum și pe YouTube (Bogdan Vasile Despre Vremuri).

Puteți viziona lansarea pe canalul YouTube ”Bogdan Vasile Despre Vremuri” aici: https://youtu.be/OV5ZDzaWfLI

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022