top of page

Manipularea noastră cea de toate zilele, dăne-o nouă astăzi… Statul Paralel față cu adevărul t

S-a adeverit exact ce scriam ieri în crucea nopții,

S-AU DAT ORDINELE DE MANIPULARE MASIVĂ A POPULAȚIEI.

Chiar în aceste ore se folosește emoția colectivă cauzată de ororile (încă în curs de cercetare) de la Caracal pentru a pune în aplicare măsuri antiromânești. Se strigă deja în spațiul public că protocoalele ilegale sunt necesare pentru a evita astfel de cazuri. Se cere mărirea bugetului STS. Surse necunoscute aruncă în mod ilegal în spațiul public detalii din ancheta procuraturii. Comandourile #rezist antrenate pentru diversiune urbană sunt deja în stradă și pun tunurile pe Poliție. Articole plătite sunt în aceste ore distribuite masiv în străinătate prin intermediul agenției de știri Reuters. Se anunță proteste de stradă în străinătate. Aceeași agenție a publicat acum două ore “știri” despre mii de oameni care demonstrează pe străzi.

Pe măsură ce trec orele încep să iau în calcul o ipoteză înfricoșătoare (deocamdată doar o bănuială). Cred că de luni de zile echipe specializate din cadrul serviciilor secrete au monitorizat toate urgențele la numărul 112 pentru a identifica evenimente tragice cu potențial de a provoca emoții colective. Este o practică operativă uzuală în operațiunile de destabilizare a unui Stat. Am mari temeri că această dramă teribilă a fost lăsată (sau chiar “ajutată”) să se petreacă pentru a genera emoția, catalizatorul unei manipulări masive.

Dacă am dreptate ne pasc necazuri mult mai mari. Nu am probe, evident, însă este IMPOSIBIL să punem totul pe seama imbecilității piticilor de grădină care apar ca vinovați. Deasemenea, ca flanc NATO teritoriul României este înțesat cu echipament militar de telecomunicații ultraperformant. Îmi vine greu să cred că tocmai Serviciul de Telecomunicații Speciale suferă la capitolul capacității de localizare a unui incident.

Simt că suntem luați pe sus de curenți geopolitici subterani care vor lăsa în urma lor schimbări majore pentru neamul românesc. Bătălia pentru “Tronul” Coloniei Românica este în plină desfășurare.

Gândiți cu capul vostru, nu credeți pe nemestecate nimic din ce citiți și nu credeți decât jumătate din ceea ce vedeți cu proprii ochi. Nu vedem cu ochii ci cu creierul iar acesta poate fi condiționat prin tehnici neuro-lingvistice să creadă și să vadă ORICE. Sper să vă ajute capitolul 4 despre MANIPULARE din Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc de pe pagina asta.

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

România Românilor, numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

Papusari 1
1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page