top of page

Manual de gândit cu propriul cap. Cum se propagă minciunile în spațiul public.

Exemplu CONCRET de MANIPULARE a populației în legătură cu tragedia de la Caracal. Vom diseca împreună operațiunea de intoxicare și vom învăța cum să ne apărăm. Aceasta este opinia mea, luați-o ca atare și nu uitați că întotdeauna trebuie să gândiți cu capul vostru.

SURSA: “Mișcarea Pentru Apărarea Statutului Procurorilor”.

METODA: Afirmații false însoțite de sugestii subliminale împotriva țintelor operative.

SCOP: Culpabilizarea departamentelor operative ale Poliției, discreditarea Curții Constituționale și generarea nevoii de sprijin popular pentru operațiunile ilegale desfășurate de SRI.

Iată mai jos conținutul INTOXICĂRII în contrast cu realitatea așa cum a apărut materialul de mai jos în mass-media.

Minciuna 1: Părinții au depus plângerea joi. Ce spune familia: Plângerea, depusă miercuri seara.

Minciuna nr. 2: La percheziții a fost găsit un corp carbonizat. Adevărul legal: Dacă se găsea cadavrul apărea și acuzația de crimă.

Minciuna 3: Dispozitivul de polițiști a fost constituit la 5:30 și nu le-a fost interzis să intre. Ce spune familia: La 4:00 polițiștii au căutat cu câini de urmă și cu haine ale Alexandrei, tatăl era acolo la ora 5:00 și nu-i lăsa procurorul să intre.

Minciuna 4: Solicitarea către DOS (operațiuni speciale) a ajuns la ora 16:00. Ce spune familia: DOS au primit solicitarea la ora 18:00.

Minciuna 5: Nu a fost nici un apel de la vecini privind țipete. Ce spune familia: Vecina a ieșit afară și le-a zis, în jur de 3:30 am de țipete.

Minciuna 6: Cronologia este așa cum a fost constatată de colegii procurori. Adevăr: Urmărirea penală este secretă. Dacă această asociație de procurori au informații acestea au fost date ilegal.

Minciuna 7: În cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR. Adevăr: Tehnica SRI poate fi utilizată în anchetele penale, doar ofițerii SRI nu au voie să se implice.

Ce putem învăța din această operațiune de intoxicare?

1. Afirmațiile mincinoase sunt destinate oamenilor neavizați care nu au astfel abilitatea de a observa minciunile. Aceștia apoi pornesc de la premize greșite și ajung la CONCLUZII GREȘITE.

2. De îndată ce mentalul colectiv ia de bune minciunile împotriva Poliției și CCR în ansamblu, se obține CULPABILIZAREA și reducerea capacității operative a celor două INSTITUȚII ale Statului și nu a ticăloșilor care le controlează și care le-au distrus pentru a scădea capacitatea de apărare a țării.

3. Sugestia subliminală livrată implicit că SRI este bun și că putea fi salvatorul copilelor dacă nu ar fi fost blocat de către deciziile CCR.

4. Procurorii sunt buni și au dat voie polițiștilor să intre (sugestie subliminală pozitivă).

Ce să luați cu voi din analiza mea de mai sus? Dacă în câteva rânduri poate intra atâta intoxicare din partea unei singure surse imaginați-vă la ce bombardament emoțional suntem supuși în fiecare clipă atunci când dușmanii neamului românesc trag în noi cu minciuni pe toate canalele media.

Un sfat: când citiți, auziți sau vedeți ceva întotdeauna întrebați-vă “CE SIMȚIȚI EMOȚIONAL” în legătură cu acel incident.

Regula de aur a manipulatorilor este: DACĂ ESTE EMOȚIE POATE FI ȘI INTOXICARE.

Educația ne poate proteja. Iubirea de neam ne poate susține. Curățenia sufletească ne poate arăta calea dreaptă. Toate trei la un loc ne pot aduce Renașterea Neamului Românesc.

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

România Românilor, Numai a Românilor și a tuturor Românilor!

Masks
1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page