top of page

Manual de luptă politică pentru neamul românesc. Numirea Avocatului Poporului. Ce trebuie să faceți

Nimic. Absolut nimic. Nu aveți acces la informații, nu aveți relații la vârful puterii acolo unde se fac jocurile și nici nu puteți influența în nici un fel decizia de numire a unui nou Avocat al Poporului. Presa gunoieră haștag va ridica în slăvi propunerea USR, PNL, UDMR, PLUS pe când marii naționaliști de carton din parlament vor da cu rahat până la epuizare în oricine e pus mare mahăr de progresiști și vă va da iluzia că ei se bat pentru voi.

Toate astea nu vă privesc deloc, astea-s șmenurile lor dictate de stăpânii de sclavi din străinătate. Oricine va fi pus mare șmecher la avocatul poporului nu dă doi bani pe VOI pentru că este pus acolo de dușmanii voștri care controlează tot ce mișcă-n țară. Gândiți-vă cu capul vostru, cum poate fi cineva recomandat și sprijinit să ajungă acolo dacă cei care decid sunt toți trădători de neam sau chiar complet străini de neamul românesc.

Aviz celor care o ridică în slăvi pe Renate Weber:

  1. Consilier prezidențial al lui Traian Băsescu

  2. Între 1998 și 2005 respectiv 2006-2007 a fost Președinta Fundației SOROS România (Fundația pentru o Societate Deschisă)

  3. În anii ’90 era bursieră la Columbia University în SUA unde finanțatorii cei mai mari sunt Bill & Melinda Gates, Mark Zuckerberg, George Soros și toată haita de golani haștag progresiști care ne otrăvesc neamul de trei decenii.

Credeți că Renate Weber ține cu neamul românesc? Credeți că a ajuns Avocat al Poporului din prea multă iubire pentru VOI? Credeți că cine o va înlocui va fi diferită de ea?

Așadar, vedeți-vă de lupta voastră la nivel local despre care am început să vorbesc în articolul precedent de astăzi. Citiți vânzoleala pe teme de Avocatul Poporului ca pe un fapt divers și vedeți-vă de treabă.

Vine și vremea aia când vom începe să facem noi politică mare la noi în țară. Până atunci însă trebuie de abia citim abecedarul românismului.

Dacă nu aveți cu ce să vă umpleți timpul, decât să citiți despre noua marionetă pusă pe post de Avocat al Poporului mai bine citiți un capitol din Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc. Este ușor de citit și disponibil gratuit aici. Poate fi comandat și în formă tipărită contra unei sume modice pentru acoperirea costurilor de la tipografie.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page