top of page

Marcelică Frunte Mică se vrea premier. Serviciile nu au nimic împotrivă.

După Câțu, Cioloș și Ciucă iacă apare de după perdeaua din veceu’ serviciilor cacandidat de premier al patrulea om de stat al cărui nume începe cu “C” în persoana lui Marcel Ciolacu. Și ăsta tot salvator, tot iubitor de neam și tot doritor de stabilitate.

Patru “C”, la fel ca la diamante. La astea “C”-urile înseamnă Cut, Clarity, Colour și Carat pe când la noi toți patru “C” sunt de la c…t.

Dacă la primii trei “C” ghidonajul serviciilor era mai subtil în cazul lui Marcel totul e pe față.

Marcelică frunte mică e școlit drept la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” a SRI.

Și pentru că asta nu era îndeajuns omu’ nostru și-a scos și ceferticat de revoluționar fix la … 30 de ani de la rivuluție!

Ghiciți în ce oraș apare EL ca luptător cu merite deosebite la revoluția din decembrie ‘89?

București? Sibiu? Timișoara?

Hahaha, la BUZĂU bă’ fraierilor! Acolo unde între 14 și 22 decembrie ‘89 nu s-a întâmplat ABSOLUT NIMIC.

În afară de “realizările” de mai sus obținute prin fezandarea sa îndelungată de către servicii Marcelică frunte mică a contribuit la viața politică prin două afirmații epocale:

5 octombrie 2021 “Vrem alegeri anticipate”.

21 octombrie 2021 “Se știa că anul ăsta nu putem avea alegeri anticipate”.

Gică bășică ăsta s-ar putea să vă fie prim ministru.

Nu e mișto ce vă zic?

Așadar, juma de țară votează cu PSD-ul lui Marcelică frunte mică iar cealaltă jumătate negociază cu el și-l pune prim ministru “ca să fie bine să nu fie rău”.

Nici nu știu dacă să mă enervez sau să râd ca la bancurile despre proști dar de râs nu prea-mi vine pentru că mă tem că de data asta noi suntem proștii și “C”-urile din fruntea țării fac bancuri pe seama noastră.

Să mă anunțați și pe mine când vă treziți naibii din beție și vă ridicați din genunchi pentru a vă lua din nou soarta-n mâini că de 150 de ani tot beți, mâncați și vă veseliți uitând că TOTUL SE PLĂTEȘTE.

Hai că m-am cam încordat și nu-mi face bine la vezică.

Vă iubesc pe toți!

Fiți deștepți că puteți!

Mă puteți citi și pe Facebook & Telegram la România Românilor.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page